To je to što me zanima!

Robbie se udebljao: Izgledam poput portira otkako ne pušim

Pjevač je nekada pušio čak tri kutije cigareta na dan. Otkako je prestao pušiti počeo se debljati. Našalio se da zbog nakupljenih kilograma izgleda poput portira
Vidi originalni članak

Nakon što je odbacio cigarete i prestao naporno vježbati u teretani, Robbie Williams (38) počeo se debljati. Pjevač se požalio kako zbog gomilanja kilograma sada izgleda poput  portira. 

- Udebljao sam se jer sam prestao pušiti. Nakon tri kutije cigareta dnevno više ne pušim i znao sam da kilograme neću moći izgubiti na vrijeme zbog promocije albuma. Kilogrami su se nagomilali i sada izgledam poput portira - rekao je pjevač domaćinima Emmi Bunton i Jamieju Theakstonu u ponedjeljak navečer tijekom paljenja božićnih svjetala u Marmite Oxford Streetu.

Osim o nakupljenim kilogramima, bivši pjevač Take Thata progovorio je i o očinstvu. U rujnu je sa suprugom Aydom Field dobio kći Theodoru Rose.

- To će biti njezin prvi Božić, tako da će biti jako poseban. No ona se neće sjećati ništa od toga, tako da joj ništa neću kupiti - našalio se pjevač.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ostvaren 08.11.2012.

    pa jel nije neki dan bio mišićav jbt

  • pricam ti pricu 07.11.2012.

    jel nije negdjeprije objavljena njegova fotka u 24 sata gdje istice misice?I to jos sa kcerkom se slikao.A malena ima mjesec dana.Pa kad je onda prije se uspio udebljati?

  • globalsolutions 07.11.2012.

    Robbie, nije to samo od cigareta, i godinice čine svoje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare