To je to što me zanima!

Robbie: Ugledao sam svemirca, mogao sam ga gađati lopticom

Pjevač je za potrebe snimanja dokumentarca posjetio ranč Navajo na kojem su se odvili brojni misteriozni događaji sa svemircima. Robbie je postao zainteresiran za svemirce prije 10 godina
Vidi originalni članak

Doživio sam fenomen koji ne mogu objasniti. Vidio sam svemirca ravno iznad mene. Mogao sam ga pogoditi teniskom lopticom. Nikakve supstance nisam tada uzimao, ispričao je Robbie Williams (44) u dokumentarcu 'Hunt The Skinwalker', tvrdi britanski The Sun. Pjevač je za potrebe snimanja posjetio ranč Navajo u američkoj državi Utah na kojem su se odvili brojni misteriozni događaji sa svemircima. 

Vlasnici imanja su navodno pobjegli 1996. nakon što su vidjeli 'izvanzemaljska obličja' visoka oko dva metra. Kako tvrde američki mediji, tamo su viđene i svemirske letjelice, ljudi su doživljavali razna zastrašujuća priviđenja te su se događala sakaćenja stoke. Robbie je postao zainteresiran za svemirce prije 10 godina nakon svojih iskustava za koje kaže da nemaju veze s drogom. 

- Tražimo paranormalnu iglu u plastu sijena - objasnio je pjevač koji je u dokumentarcu postao 'hvatač izvanzemaljaca'. Williams je progovorio o svojim 'paranormalnim susretima' nakon što je nedavno dobio treće dijete, kćer Collete Coco Josephine Williams sa suprugom, glumicom Aydom Field (39). 

Par je uspio čuvati tajnu do zadnjeg dana jer je malenu Coco rodila surogat majka kojoj će Ayda i Robbie, kako kažu, biti vječno zahvalni. Glumica i pjevač presretni su što se njihovoj obitelji pridružila još jedna djevojčica, a javnost su zamolili da poštuju privatnost malene, kao što su do sada činili i za ostalu djecu. 

Robbie i Ayda vjenčali su se 2010., a uz Coco, imaju i kćer Theodoru Rose (5), čiji je nadimak 'Teddy', te sina Charltona (3). Početkom kolovoza proslavili su godišnjicu braka koju su proslavili opuštajući se u spa centru.

VIDI OVO! Od škorpiona ćete u svađi dobiti u glavu, a bikovi su strpljivi.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 17.09.2018.

    da kako da ne vidio svemirca

  • crni2012 17.09.2018.

    Droga cini cuda.

  • DemokratHr 17.09.2018.

    I gradonačelnik Zagreba je batman ... zašto ti onda ne bi vidio vanzemaljce ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare