To je to što me zanima!

Robbie Williams se napio i smijao goloj Kylie Minogue

Robbie nije mogao vjerovati da se žena o kojoj je maštao te bio u nju zaljubljen od 1980.-ih, skida gola. Kako je bio prilično pijan počeo se smijati...
Vidi originalni članak

Pjevač se u Kylie Minogue (40) zaljubio još 1980.-ih nakon što ju je vidio da glumi u sapunici 'Neighbours'. Kasnije su snimali zajednički spot za pjesmu 'Kids'. Robbie Williams (40) nije mogao vjerovati da će se žena u koju je zaljubljen skinuti pred njim pa je popio koju čašicu alkohola kako bi skupio hrabrosti. Ipak, popio je koju čašicu previše pa joj se počeo smijati dok se ona skidala.
- Jednostavno sam se počeo smijati. Mislim da se to nije svidjelo Kylie. Vjerojatno sam je uvrijedio, jer se možda osjećala ranjivo zbog toga što je gola na setu i ispred mene - napisao je u svojoj biografiji Robbie te dodao sa žaljenjem: 'Mislim da je bilo kakva mogućnost našeg budućeg odnosa nestala kada sam joj se počeo smijati. Možda voli biti gola, ali vjerojatno ne voli kad joj se pritom netko smije'. Dodao je i kako se pokraj nje osjećao kao tinejdžer te njegov prirodni šarm nije funkcionirao.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • SunTzu 20.09.2010.

    nes ti Kajlice..daj pliz!

  • be yourself 20.09.2010.

    ... ni Kylie nije loša.

  • oli1989 20.09.2010.

    lol... robi ti nisi normalan da se smijes goloj dami i to ne bilo kakvoj dami

Komentiraj...
Vidi sve komentare