To je to što me zanima!

Robert ispao iz 'Masterchefa': Želio bih otvoriti svoju konobu

Robert Predrag Žmire ispao je iz showa jer mu se razlila želatina dok je spremao tortu. Unatoč tomu, Tomislav Gretić mu je rekao da mu se javi za posao
Vidi originalni članak

Čim sam stigao u Trogir čekala me kutija iznenađenja s namirnicama. Prijatelji su kupili naizgled nespojive namirnice i morao sam im skuhati jestiv ručak. Napravio sam tri slijeda i sve su pojeli, kaže Robert Predrag Žmire (39), koji je ispao iz kulinarskog showa 'Masterchef' Nove TV. Iako je slovio za favorita, nije osvojio titulu najboljeg kuhara amatera jer mu se razlila želatina, zbog čega nije uspio napraviti tortu. Unatoč tomu, član žirija Tomislav Gretić mu je rekao da mu se javi za posao. Robertu je najveća želja imati konobu s mediteranskim jelima. Žmire je 14 godina živio u Nizozemskoj gdje je probao delicije poput krokodilskog repa, bifteka od klokana i prženih crva. Bio je u braku s Nizozemkom Anouschkom s kojom ima kćer Millu (5). Nakon rastave kćer je ostala u Nizozemskoj, ali ljeti i tijekom praznika obavezno dolazi ocu u Trogir. Djevojku Jelenu (27) namjerava zaposliti u svojem restoranu. Nakon showa Žmire se posvetio radu u svojoj trgovini delicija. Kuhanje je zavolio uz pokojnu baku. Ugostiteljsku školu završio je zbog oca koji mu nije dopustio da se školuje za rad u škveru. Želio je raditi u brodogradilištu jer je ondje bila njegova ekipa.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • speks 17.06.2011.

    Svaka časti čestitke Šimi.Po meni superfinale je trebalo biti zmedju Vedrana i Žmire, oni su kroz show bili uvjreljivo najkonstantniji. al šta je tu je. :)

  • dostavljačica 17.06.2011.

    ako je šime zaplakao onda je jasno da je robi ljudina šteta , šteta .........

  • PetarRuzic Ih 17.06.2011.

    Samo mu ime govori covjek je pre drag

Komentiraj...
Vidi sve komentare