To je to što me zanima!

Robina Hooda zavodit će lijepe Dubrovkinje raspuštene kose

AUDICIJA Kulise za snimanje spektakla u kojemu će glumiti oskarovac Jamie Foxx postavljaju se u povijesnoj jezgri, a za film traže 250 Hrvata
Vidi originalni članak

Cijeli tjedan u dubrovačkom hotelu birat će statiste za filmski spektakl “Robin Hood: Origins”, koji se počinje snimati u veljači.Traže se statisti oba spola svih dobnih skupina, a producentima posebno trebaju djevojke s dugačkom raspuštenom kosom. Iz casting agencije su napomenuli kako bi djevojke trebale doći u što prirodnijem izdanju, s minimalno šminke. 

Film čiji je koproducent Leonardo DiCaprio (42) u Dubrovniku će se snimati 12 dana. Treba im od 100 do 250 ljudi, a neslužbeno se doznaje da je honorar 200 kuna po danu snimanja. 

Kulise su se već počele graditi na Stradunu i u staroj luci, a snimat će se još i iza katedrale, u Ulici svetog Dominika, u Posatu te u podnožju tvrđave Minčeta. Dubrovnik će glumiti srednjovjekovni grad Nottingham. 

Novoga Robina Hooda glumi Britanac Taron Egerton (27), a zvijezde filma još su oskarovac Jamie Foxx (49) te Eve Hewson (25), inače kći U2-ovca Bona Voxa (56). 

Audicija za statiste za “Robina Hooda” traje do petka. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zoki_bijela 17.01.2017.

    Super

  • talman 17.01.2017.

    200 kn i sendvič od paralizera

Komentiraj...
Vidi sve komentare