To je to što me zanima!

Robina Williamsa su kremirali, a pepeo su rasuli po oceanu

Slavni glumac 11. kolovoza oduzeo si je život tako što se remenom objesio o vrata ormara. Prijatelji i obitelj su u šoku. Kažu da je stvarao planove za budućnost
Vidi originalni članak

Prema dokumentu do kojeg je došao portal TMZ, tijelo Robina Williamsa obitelj je kremirala i raspršila u ocean na obali San Francisca samo dan nakon njegove smrti. U papirima se ne navodi uzrok smrti, već piše da je istraga u tijeku. 

Slavni glumac 11. kolovoza presudio si je u spavaćoj sobi. Objesio se remenom o vrata ormara, a mrtvog ga je pronašla njegova asistentica. 

Obitelj i prijatelji su u šoku jer, kažu, Robin nikad nije dao naslutiti da si želi oduzeti život. Ne znaju što ga je potaknulo na ovaj čin. Robin se godinama borio s depresijom, imao je Parkinsonovu bolest, bio je ovisan o alkoholu, a i o kokainu. Ipak, tvrde da je nekoliko sati prije nego što si je oduzeo život s prijateljima planirao nove poslove. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Anyone 21.08.2014.

    Velikan u filmovima predan onome šta je radio, još veči u nastupima uživo , bit če zapamčen po tome kao što bi i trebalo bit , neka mu je mir.....

  • mjato 21.08.2014.

    o bože, do pola članka sve prekrasno, niko ništa nije primjetio, a od pola članka se borio sa raznim ovisnostima i psihičkim problemima...i rodbina se još čudi šta mu je bilo?

  • POTPEC 21.08.2014.

    jadni morski pasi, sad kad se napiju ili naidu pepela postat će humoristi pa više neče papiti ljude nego ih nasmijavati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare