To je to što me zanima!

'Nisam se nagutao sperme i bio na ispumpavanju želuca'

Rod Stewart kaže da nikad nije oralno zadovoljio muškarca, a kamoli se nagutao sperme i zbog toga završio u bolnici. Trač je, kaže izmislio bivši glasnogovornik
Vidi originalni članak

Nikad u životu nisam muškarcu pružio oralno zadovoljstvo, a kamo li da sam to napravio hrpi muškaraca. Nikad se nisam nagutao ničije sperme, a kamo li da sam završio u bolnici zbog toga, napisao je roker u autobiografiji. 

Rod Stewart (67) početkom 70-ih srušio se na pozornici i hitno su ga prevezli u bolnicu. Odlazak u bolnicu rezultirao je pričom da su mu morali ispumpati želudac te da su se liječnici šokirali kad su vidjeli da je uz alkohol u želucu imao i barem pola litre sperme. Navodno se zabavljao s muškim društvom i odlučio ih zadovoljiti i sve je pošlo po zlu. Roker tvrdi da u priči nema istine, već da mu je sve smjestio bivši glasnogovornik koji je bio gay i odlučio mu se osvetiti što ga je otpustio. 

- Ta je priča grozna samo iz jednog razloga: moju su djecu u školi maltretirali zbog te izmišljotine - kaže roker koji se 70-ih smijao na svoj račun i rekao da ga čudi što nitko ne piše da je zadovoljio cijelu posadu broda. 

Priču o želučanim problemima zbog sperme naziva izmišljotinom, ali zato se pohvalio koliko je inovativan bio kad je bila riječ o uzimanju kokaina. Kokain je, kaže, prestao šmrkati i pronašao alternativu zbog prijatelja Ronnieja Wooda (65) s kojim je bio u grupi The Faces.

- Ronnie više nije mogao šmrkati jer mu je septum bio potpuno uništen pa smo morali smisliti drugi način da uzmemo kokain. Drogu smo stavljali u razgradive kapsule koje smo si zatim gurali u rektum - otkrio je Rod. Dodao je kako nikad nije bio teški ovisnik, da je droge uzimao tek tu i tamo kako bi bio bolje raspoložen, no to nije utjecalo na njegovu obitelj niti je zbog toga morao ići na odvikavanje. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • ikusi26 23.04.2013.

    zvali su ga Gutko.

  • sukno 27.10.2012.

    koliko je i kroz njegov krevet prošlo žena, muškaraca ko zna čega..bljak, bljak

  • TomislavVk 27.10.2012.

    E ovo je baš provala, "nagutao se sperme pa završio na ispumpavanju želuca", po tome bi onda svaka porno glumica svaki dan trebala ispumpavati želudac koliko ih se naguta dnevno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare