To je to što me zanima!

'Rođena sam da budem bogata kućanica u Dubaiju. Dragi na meni ne štedi, razmazio me...'

Svoje avanture rado dijeli na TikTok i Instagram profilu gdje je prati više od milijun ljudi. Dakle, Soudi je, kaže sama, 'kućanica/influencerica'
Vidi originalni članak

Sebe opisuje kao kućanicu, ali ne one vrste na koju ste prvo zamislili.

Britanska influencerica Soudi, piše The Sun, živi u Dubaiju sa svojim bogatim suprugom Jamalom te kaže da je ona rođena da bude "bogata kućanica u Dubaiju".  Tvrdi da snimke koje objavljuje predstavljaju njezinu svakodnevnicu..

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svoje avanture rado dijeli na TikTok i Instagram profilu gdje je prati više od milijun ljudi. Dakle, Soudi je, kaže sama, 'kućanica/influencerica'. Smatra kako nipošto nije rođena kako bi radila...

@soudiofarabia This lifestyle isn’t for everyone ✨ #dubai #fyp #ksa #foryou ♬ Miss You - Oliver Tree & Robin Schulz

U jednoj od snimki pod nazivom 'ovaj lifestyle nije za svakoga' prepričala je kako izgleda njezin prosječan dan... Video je pun zlata, jurilica, svih vrsta luksuza...

- Idemo na vjenčanje pa mi je Jamal dao nešto novca za trošenje. Otišla sam na nokte i tretmane. On voli kad trošim njegov novac na sebe jer ja sam njegova 'trophy wife' - započela je Soudi, koja taj dio dana smatra 'poslom':

Nakon tog teškog posla otišli smo na brunch. Kad smo došli kući Jamal me iznenadio novim zlatnim nakitom. On voli kad sam najljepša. Haljina je došla iz Maroka posebno za mene - nastavlja Soudi.

- Ovdje na vjenčanjima ne sjedimo zajedno, ali uvijek se sjajno zabavimo. Nađite nekoga tko je zgodan i bogat - savjetovala je drugim djevojkama.


 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • purgerk@3 04.07.2023.

    Zalosno, na kraju na vjencanju bude s zenama ahahaahha

  • keyyyko 02.07.2023.

    U društvu se to inače zove PARAZIT, parazit koristi domaćina kako bi od njega imao sve što treba bez imalo truda. Buhe, uši, gljivice, bakterije, virusi su paraziti i jednako djeluju.

  • genadij500 01.07.2023.

    Samo do dolaska novog modela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare