To je to što me zanima!

Rodila je prije mjesec dana? Irina se pohvalila top linijom

Manekenka i glumac Bradley Cooper dobili su kćerkicu Leu De Seine, a novopečena mama ekspresno se vratila u top formu. Par je zajedno od 2015. godine
Vidi originalni članak

Irina Shayk (31) na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom crnom bikiniju na rozom 'luftiću'. 

I tu ne bi bila ništa neobično da manekenka prije manje od mjesec dana nije rodila svoje prvo dijete. Naime, ona i glumca Bradley Cooper (42) dobili su kćerkicu Leu De Seine, a novopečena mama ekspresno se vratila u top formu.

Irina i Bradley u vezi su od  2015. godine, a šuškanja o trudnoći ruske manekenke krenula su lani u studenim kada je prošetala pistom na reviji popularnog brenda Victoria's Secret  u Parizu. Rodila je 21. ožujka ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • etica 19.04.2017.

    Nemojte mi nabijati komplekse!! Rodila drugo dijete prije 4 mjesece i jednostavno se ne stignem posvetiti sebi :(. Ljubomorna sam!!!!!!!!

  • talman 19.04.2017.

    Brže-bolje samo da se naslikavaju. Evo riga mi se

  • Gumiberica 19.04.2017.

    Bas je njoj i ostalim slavnim mama tesko bit lijepa i uredena odma nakon poroda. Nisu one neispavane,umorne,uz to ne kuhaju,ne ciste jer za to sve imaju dadilje i osoblje koje se brine za to. Njihov zadatak je bit lijepa,sredena i mrsava sta je prije moguce da im se svi dive

Komentiraj...
Vidi sve komentare