To je to što me zanima!

Roditelji Kate Middleton žele zaraditi na njezinoj trudnoći?

Carole i Michael Middleton su putem svoje web stranice Party Pieces počeli prodavati dječje pakete za proslavu rođendana s kraljevskom tematikom
Vidi originalni članak

Roditelji trudne Kate Middleton (31) odlučili su vijest da će postati baka i djed iskoristiti kao dobru poslovnu priliku, pišu britanski mediji. Samo nekoliko tjedana nakon što je službeno objavljeno da vojvotkinja od Cambridgea i princ William očekuju prvo dijete, Carole i Michael Middleton na svojoj su web stranici Party Pieces, koja se bavi organizacijom zabava, počeli prodavati dječje pakete za proslavu rođendana s kraljevskom tematikom.

Paketi 'Mali princ' i 'Mala princeza' opisani su kao prigodni za zabave povodom darivanja djeteta, krštenja ili rođendana. Svaki paket uključuje papirnate čaše, salvete i plastični pribor za jelo. Na papirnatim ružičastim ili plavim tanjurima piše 'mali princ' ili 'mala princeza'. Sve je ukrašeno u kraljevskom stilu, a u prodaji su i minijaturni dvorci, natpisi s 'malim princem i princezom' te baloni.

Carole i Michael svojim su potezom pokrenuli optužbe da zarađuju na trudnoći svoje kćeri. Ovo nije prvi put da putem svoje web stranice pokušavaju zaraditi. To su učinili i povodom kraljevskog vjenčanja svoje kćeri s princem Williamom te povodom kraljičina dijamantnog jubileja. Iako računi njihove tvrtke nisu javno dostupni, vidljivo je da Kateinim roditeljima biznis ide odlično. Troje djece su školovali u skupim privatnim školama, a nedavno su za svoj novi dom iskeširali 4.7 milijuna funti.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ostvaren 02.01.2013.

    sam nek se igraju, dok kraljica ne zamrači :P

  • BOROVINA 01.01.2013.

    ajajjajajaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj svašta

  • katani 01.01.2013.

    koga briga za to ako oni ne zarade neko ce drugi, ljudi su imali dobru ideju

Komentiraj...
Vidi sve komentare