To je to što me zanima!

Rodni list je otkrio tajnu: Hugh Grant zapravo ima troje djece

Tek sad se saznalo da je u rujnu 2012. dobio sina s TV producenticom Annom Elisabet Eberstein jer je u rodnom listu tek sada navedeno njegovo puno ime
Vidi originalni članak

U rujnu 2011. dobio je kćer Tabithu s Kineskinjom Tinglan Hong. S Tinglan se ponovno počeo viđati 2012. te mu je ona u veljači 2013. rodila sina Felixa Changa. Najnovija informacija je da Hugh Grant (53) ima i treće dijete, sina kojeg je dobio u rujnu 2012. s drugom ženom. 

Naime, britanski The Sun piše da je glumac sina dobio s televizijskom producenticom Annom Elisabet Eberstein. Dosad se nije znalo da je Grant dječakov otac jer njegovo ime nije navedeno u rodnom listu. U prosincu 2013. podaci u dječakovom rodnom listu su promijenjeni i u 'kućici' u koju se upisuje ime oca upisano je glumčevo puno ime, Hugh John Mungo Grant.

- Hugh Annu podupire i pruža joj sve što joj je potrebno. Živi na imanju koje on sufinancira. Njeni roditelji znaju za vezu svoje kćeri s glumcem i to im ne smeta. Sretni su što su dobili unuka - otkrio je prijatelj glumca za The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ojdimidojdimi 29.01.2014.

    al nije smio imati djecu za koju vi ne znate? ha haa............................

  • nata callahan 29.01.2014.

    svake godine on dobije po jedno dijete!

  • kornel 29.01.2014.

    On će njih sve lijepo zbrinuti samo da ne mora pelene mjenjati,veoma stylish!

Komentiraj...
Vidi sve komentare