To je to što me zanima!

Rodriguez progovorio o vezi s Jennifer Lopez: 'Sjajno nam je'

Gostujući u emisiji 'The View', bivši bejzbolaš je na pitanje kako mu je u vezi sa J. Lo odgovorio: 'Pa očigledno je. Sjajno nam je', te je usput iskoristio priliku i javno pohvalio svoju dragu
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez (47) je, nakon kratke veze s mlađahnim reperom Drakeom te još nekoliko možebitnih aferica, čini se opet sretno zaljubljena, a to je u nedavnom intervjuu potvrdio i njezin novi odabranik Alex Rodriguez (41).

Gostujući u emisiji 'The View', bivši bejzbolaš je na pitanje kako mu je u vezi sa J. Lo odgovorio: 'Pa očigledno je. Sjajno nam je', te je usput iskoristio priliku i javno pohvalio svoju dragu.

 - Ona je jedna divna djevojka. Jedna od najpametnijih osoba koje sam ikada upoznao i nevjerojatna majka - rekao je Rodrigez. 

Pjevačica je nedavno objavila fotografiju s muškarcem za kojeg se sumnjalo da je on, pa je potom izbrisala, a par je prije nekoliko dana zajedno fotografiran u New Yorku.

Inače, i Lopez i Rodriguez iza sebe imaju sve, samo ne dosadne ljubavne živote. Bivši bejzbolaš je nedavno prekinuo s poduzetnicom Anne Wojcicki nakon malo manje od godinu dana veze. Poznat je po vezama sa slavnim ženama poput Kate Hudson i Cameron Diaz.  Pjevačica je ostala u dobrim odnosima s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem s kojima ima devetogodišnje blizance Maximiliana Davida i Emme Maribel. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • medeki 03.04.2017.

    Konačno našla muškarca....do sada uvijek neki kepeci!!

  • Cukrena 03.04.2017.

    Lijep su par..ako budu pametni,mogli bi i potrajati..

  • 03.04.2017.

    A joj..neka bude..on onako 😑..Ali,ona mi je jako lijepa žena.Kao da"Maye" vire kroz nju..ima baš to njihovo, nekako dobro skockano u licu

Komentiraj...
Vidi sve komentare