To je to što me zanima!

Rogoznica nastupa na Splitskom festivalu s novom pjesmom, a program će voditi Doris Pinčić

Za tekst i glazbu Borisove pjesme zaslužna je pjevačica Antonija Šola koja mu je time i otvorila put do Splitskog festivala no, ovo nije njihova prva suradnja. Ovaj dvojac surađivao je i povodom festivala u Zagrebu
Vidi originalni članak

Dugo vremena sam dolazio na to mjesto i maštao kako tu nastupam, rekao je Boris Rogoznica (31) koji će nastupiti sa skladbom 'Netko kao ti' na 61. Splitskom festivalu, a koji će ove godine voditi Doris Pinčić (32), uz Duška Ćurlića i Jelenu Lešić

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mogao sam čuti žamor ljudi dok izlazim na pozornicu, preplavljivale bi me divne emocije, čak sam vježbao i naklon publici. Tada mi se nije činilo baš izgledno da bi se tako nešto moglo dogoditi, ali evo, ipak je - dodao je Boris. 

Za tekst i glazbu Borisove pjesme zaslužna je pjevačica Antonija Šola koja mu je time i otvorila put do Splitskog festivala. No, ovo nije njihova prva suradnja. Naime, Rogoznica je ranije iskusio čari zagrebačkog festivala s pjesmom 'Samo čovik' koja je također nastala u suradnji sa Šolom. 

NOVI ANGAŽMAN PJEVAČA Rogoznica postao TV voditelj: U emisiji mu gostovali tamburaši, a gledatelji naručivali pjesme...

- 'Netko kao ti' nije još jedna obična pjesma. Ona je i molitva upućena Bogu u nadi i priželjkivanju da nam pošalje nekog 'svog', nekog s kim ćemo se uzajamno iscijeliti i pronaći duševni mir. Poklanjam je, zajedno s autoricom, svim ljudima dobre volje i čista srca - zaključio je Boris. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • VLADEK72 08.07.2021.

    Ovih se dosada nemoguće riješiti. Idem u Irsku.

  • sasa66 07.07.2021.

    A koje su mu stare pjesme? Čuj glazbenik? Jooooooo taj isto ko modna maca gelipter, nametnik

  • John Doe Jr. 07.07.2021.

    super možda opet profuraju

Komentiraj...
Vidi sve komentare