To je to što me zanima!

Rogoznica zavodi pratiteljice: Roštiljao u uskim boksericama

Sunčanu nedjelju Boris je proveo na zraku. Pekao je roštilj i ribu te ispijao pivo. Samozatajni Boris nije otkrio tko ga je fotografirao i skupa s njim jeo pripremljenu hranu
Vidi originalni članak

Čini se kako glazbenik Boris Rogoznica (31) uživa otkako se razišao sa suprugom, voditeljicom i glumicom Doris Pinčić (31). Odrađuje gaže, snima nove pjesme, putuje... Ovog vikenda provodi se u općini Kali na otoku Ugljanu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Boris bio u 'Hrvatska traži zvijezdu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sunčanu nedjelju Boris je proveo na zraku. Pekao je roštilj i ribu te ispijao pivo. Samozatajni Boris nije otkrio tko ga je fotografirao i skupa s njim jeo pripremljenu hranu. 

- Dobar tek ekipa - poželio je Boris svima. 

Fotografije odmora podijelio je na društvenim mrežama, no čini se kako je Boris zaboravio jednu stvar - odjeću. Na nekoliko fotografija koje je objavio pozirao je u uskim kupaćim boksericama, što je privuklo poglede mnogih djevojaka.  

Doris i Boris dali su do znanja da su i dalje prijatelji unatoč najavljenom razvodu, a u tom su se ozračju našli i kod javnog bilježnika u metropoli početkom srpnja. Zajedno u šetnji po Zagrebu 'ulovili' su čitatelji 24sata. 

- Ako vas zanima razlog našeg posjeta bilježniku, nije razvod braka - rekao nam je tad ukratko dobro raspoloženi Boris. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Klips 01.08.2020.

    Ovaj zavodi ko nekoć Hugo sa malih ekrana

  • Selo_malo 01.08.2020.

    Brzo propadajuća struktura

  • 21.07.2020.

    ha ha ha ha božee koji lik očajan hahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare