To je to što me zanima!

Rolling Stonesi ne odustaju: Nova turneja sljedeće godine

Na turneji 2006. godine bend je trebao nastupiti u Hrvatskoj, ali je njihov koncert tada otkazan. Keith Richards rekao je kako još imaju snage za spektakl
Vidi originalni članak

Pričalo se kako je turneja iz 2006. godine posljednja za Rolling Stonese, no dečki kreću u novu avanturu već sljedeće godine. Uz turneju, planiraju i snimanje novog albuma. Informaciju je potvrdio Keith Richards. Gitarist je rekao kako ga je zasmetalo što se pričalo nakon posljednje turneje da bend takvo nešto ne može ponoviti. 

- Mi još možemo napraviti spektakl. Samo će vrijeme pokazati kad ćemo biti spremni za mirovinu - rekao je Keith Richards.

 U svojoj autobiografiji 'Life', koju trenutačno promovira, otkrio je mnoge detalje o nastupima s bendom. Na turneji 2006. bend je trebao nastupiti i u Hrvatskoj, ali je njihov koncert tada otkazan.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • DexGoa Trance 05.11.2010.

    naravno da se vracaju kad nemaju vise para...a kad naprave sad album novi nece ih niko slusat isto ko i sa parnim valjkom!Ne živi se od stare slave!

  • Ira27 05.11.2010.

    Ala ovi će "turnejat" dok jedan ne umre na bini...

  • rokoniksa 05.11.2010.

    Navodno se po šesti puta vraća i Parni valjak. http://www.zabavnikplus.com/Naslovnica/Prikazclanka/tabid/59/ArticleId/366/language/en-US/Parni-valjak-snima-sesterostruki-album.aspx

Komentiraj...
Vidi sve komentare