To je to što me zanima!

Romantična priča Dinamovog junaka: Mislav Oršić je u braku sa srednjoškolskom ljubavi

Mladi Dinamovac u prosincu 2018. oženio se za svoju dugogodišnju djevojku Suzanu. Par se upoznao u srednjoj školi, a zajedno su već više od deset godina
Vidi originalni članak

Dinamov nogometaš Mislav Oršić (28) u četvrtak je navečer s tri sjajna pogotka ispratio moćni Tottenham, a junaka večerašnje utakmice u nogometnoj karijeri već godinama podržava njegova supruga Suzana, s kojom je u vezi od srednjoškolskih dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da ga je netko po prvi put gledao, rekao bi bez pardona da Mislav Oršić vrijedi 100 milijuna eura, a Mislav nikad nije skrivao kako mu je u poslu najveća podrška obitelj.

ON JE IZBACIO TOTTENHAM 'Korejci su imitirali Oršićeve udarce, a tamo su ga zbog testa na alkohol skoro i priveli...'

Krenuo je iz Zaprešića, a da bi došao do Dinama morao je proći pola svijeta. Mijenjao je kontinente, klubove i države, ali djevojku nije. Nakon uspješne sezone 2018. godine Mislav je oženio dugogodišnju djevojku Suzanu Krajinović koju je upoznao još u srednjoj školi, a te su godile krstili i sina Manuela.  

Ove godine nakon što je Dinamo odveo u četvrtfinale Europa lige, supruga mu je bila najveća podrška.

- Uvijek kad ostvarim pogodak, ljubim tetovažu na ruci i svaki gol posvećujem supruzi Suzani s kojom sam u braku tri godine te sinu Manuelu koji je rođen ljetos. Inače, moj sin je mirna beba, spava cijelu noć, ne budi me plačem - rekao je Oršić jednom prilikom za Jutarnji list.

Supružnici su se upoznali kao srednjoškolci u Zagrebu. Ona je za njim išla u Italiju, Kinu, Južnu Koreju, a kako je Oršić svojedobno rekao, Suzana je organizirala cijelo vjenčanje jer se on bolje snalazi na terenu.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Francjelec 21.03.2021.

    Svaka čast i sretan im brak do smrti.

  • Nogomanija99 20.03.2021.

    Ja mislio on naš Purger

  • 20.03.2021.

    divan par:prirodni,normalni

Komentiraj...
Vidi sve komentare