To je to što me zanima!

Romantične domaće zvijezde: 'Sve što nam treba je ljubav...'

Mnoge zvijezde odlučile su obilježiti Dan zaljubljenih te su šaljive i dirljive čestitke preko društvenih mreža poslali svojim obožavateljima ili svojim voljenima
Vidi originalni članak

Severina (43) je Valentinovo obilježila fotografijom svog supruga Igora Kojića (29) iz dana kada je bio golman te je izazvala ljubomoru obožavateljica.

- Blago tebi - poručili su joj komentatori. 

- Sve što trebamo je ljubav - napisala je Jelena Rozga (39) uz 'fotku' na kojoj pozira sa dečkom Stjepanom Hauserom (30) na glavnom zagrebačkom trgu. 

Violončelist je na svom Instagramu sa fanovima podijelio fotografiju na kojoj grli Jelenu. 

- Sretno Valentinovo - poručio je zaljubljeni Hauser. 

Iako putuje s gaže na gažu, Maja Šuput (37) Valentinovo provodi u društvu asistenta Marka Matića koji joj je, sudeći prema snimci koju je objavila, poklonio buket ruža. 

Nives Celzijus (35) poručila je da je 'u dvoje najljepše' te sa fanovima podijelila kolaž od dvije njene fotografije. Pjevačica i spisateljica za Valentinovo je pozirala u 'neobično' zatvorenoj haljini. 

Simona Mijoković (32) dugom je i dirljivom objavom svom suprugu Stanislavu čestitala Valentinovo, a on joj je ubrzo odgovorio porukom prepunom 'srca'.

- Dok budem disao, voljet ću te uvijek i još više - poručio je Simoni suprug.

 Jacques (35) će Valentinovo proslaviti radno. Pjevač će nastupiti u Lisinskom, a uoči koncerta obožavateljima je čestitao Dan zaljubljenih te je poručio da je 'samo ljubav važna'. Osvrnuo se i na napad na zagrebački klub prilikom LGBT tuluma.

- U znaku nemilog događaja kojeg smo svjedoci posljednjih dana, iz sveg srca nam želim da nas ljubav spaja u našoj različitosti - napisao je pjevač. 

 

Glumac Slavko Sobin (32) poželio je svima 'psetno Valentinovo' te oduševio fotografijom na kojoj grli svog ljubimca, kujicu Bubu.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Iskrena mala 15.02.2017.

    Jel nam to J.H. izašao iz ormarića ili mi se samo čini?

  • škver 14.02.2017.

    Još vam fale lepa brena i ava!!!

  • škver 14.02.2017.

    Zvjezde?

Komentiraj...
Vidi sve komentare