To je to što me zanima!

Romantični Modrić porukom ganuo Vanju: 'Ženi mog života'

Sretan rođendan supruzi mog života! Volim te, napisao je Luka. Uz poruku je objavio fotografiju na kojoj su zagrljeni na Španjolskom trgu u Rimu, a Vanja drži tri ruže koje joj je poklonio...
Vidi originalni članak

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i najbolji prošlogodišnji nogometaš svijeta Luka Modrić (33) uputio je putem društvene mreže poruku supruzi Vanji povodom 38. rođendana. 

ODMOR OD NOGOMETA Modrići u Zadru voze jet-ski i plove: Uživam u rodnom gradu

- Sretan rođendan supruzi mog života! Volim te - napisao je Luka. Uz poruku je objavio fotografiju na kojoj su zagrljeni na Španjolskom trgu u Rimu, a Vanja drži tri ruže koje joj je poklonio. Zagrepčanki takvi znaci pažnje uvijek izmame osmijeh na lice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Supružnici Modrić prvo su odmarali sa sinom Ivanom (9) i kćerima Emom (6) i Sofijom (1) u elitnom ljetovalištu u Turskoj. Tamo je Luka navodno iznajmio tri vile i pozvao u goste nogometaša Matea Kovačića sa suprugom Izabel te Daria Srnu sa suprugom Mirelom i djecom. 

Modrići su zatim uživali u ljetnim radostima u Lukinom rodnom Zadru, gdje su se kupali, vozili jet-ski, uživali ploveći na brodu, a posjetili su i dječji park s dinosaurima.

Vanja snima utakmice i najveći je kritičar

Luka i Vanja su se upoznali u kafiću na zagrebačkim Ravnicama, u blizini Dinamovog stadiona, kad je Luki bilo 19 godina, a njoj 24 godine. Prije nego što se par vjenčao, ekonomistica je istaknula da je ona najveći kritičar Lukine igre.

VATRENO LJETOVANJE Modrić je unajmio tri luskuzne vile u Turskoj i poveo prijatelje

Vanja snima sve muževe utakmice da se on lakše prisjeti gdje je netko slab, a gdje jak, kao i na čemu bi sam u igri morao poraditi. 

Modrići su u braku od 2010., a žive u Španjolskoj gdje su se preselili kad je on počeo igrati za nogometni klub Real Madrid. Smjestili su se u 'španjolskoj verziji Beverly Hillsa', luksuznom naselju 'La Moraleja'.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • user_204031 20.07.2019.

    jel mu Vanja žena života ili je to Fani Stipković?

  • dragoi 19.07.2019.

    Vrtni patuljak

  • kmarus 19.07.2019.

    Čitam komentare ovih ljubomornih ljepotana ...sve maneken do manekena ...Žena mu je rodila troje djece i uživa s Lukom u životu . Luka je prije svega kvalitetan čovjek , što vi ljubomorni komentatori zasigurno niste ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare