To je to što me zanima!

Romantični rukometaš: 'Bebo, je li to češnjak ili gin tonic?'

Njihova ljubav je započela još u školskim danima, a čini se da 'cvjeta' jednako kao i onda. Upoznali su se na početku gimnazijskih dana u Đakovu, a od tada su gotovo nerazdvojni
Vidi originalni članak

Rukometaš Domagoj Duvnjak (30) na društvenim je mrežama objavio fotografiju sa svojom dugogodišnjom djevojkom, socijalnom radnicom Lucijom Žulj i pokazao da je još pravi romantik. 

- Moj anđeo, moje sunce, moj svijet, smajli moj - napisao je Domagoj uz fotografiju, te se našalio i upitao ju 'Bebo, je li to češnjak ili gin tonic?' 

- Kombinacija češnjaka i gina, da mi bolje spavaš - odgovorila mu je Lucija. Par zna često objavljivati zajedničke fotografije, a kao i ostale, i ova je oduševila Domagojeve fanove i prijatelje. Pisali su komentare poput 'kako ste slatki', 'ne možeš im odoljeti', 'predivni'. 

Njihova ljubav je započela još u školskim danima, a čini se da 'cvjeta' jednako kao i onda. Upoznali su se na početku gimnazijskih dana u Đakovu, a od tada su gotovo nerazdvojni. Lucija ga prati po raznim turnirima i natjecanjima, te je svojedobno Domagoj rekao da je ona jedina koja ga zna razveseliti i utješiti nakon teških utakmica. 

U siječnju, Lucija je slavila rođendan, a Domagoj je to zabilježio na društvenim mrežama. 

- Sretan rođendan ti moja, vječno nasmijana djevojčice - napisao je ovaj romantik. Zaljubljeni par živi u Njemačkoj već nekoliko godina, ali im nedostaje rodno Đakovo. 

VIDI OVO: Koja se tajna krije iza Dianinog zaručničkog prstena?

VIDI OVO: 5 celebritya čije su gole slike procurile u javnost.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mrTrobec 23.08.2018.

    Izgleda kao packmann,,ham,ham

  • Karmelićanka 23.08.2018.

    Simpaticna i prirodna.👍

  • dida047 23.08.2018.

    slatki

Komentiraj...
Vidi sve komentare