To je to što me zanima!

Romantično do besvijesti!

"Intenzivno, opčinjavajuće i nevjerojatno seksi…Kendall Ryan ponovno je nadmašila samu sebe.” - Emma Hart, autorica bestselera New York Timesa
Vidi originalni članak

Collins Drake ima kontrolu nad svim dijelovima svoga života. Od posla, veza do zadovoljavanja svake tjelesne potrebe – sve se događa po njegovoj zapovijedi. Stoga, kad mu se na kućnome pragu pojavi žena i podsjeti ga na obećanje koje su jedno drugome dali u djetinjstvu, njegov svijet ne bi se trebao nimalo uzdrmati. Ipak, dogodi se upravo to.

Mia Monroe nije samo njegova najbolja prijateljica iz djetinjstva: ona je djevojka s kojom je prvi put spavao i to se više nije ponovilo. Ona je jedina iznimka u Drakeovu savršeno planiranom životu i, komad po komad, počinje trgati njegove pažljivo složene temelje.

KENDALL RYAN je autorica mnogobrojnih ljubavnih romana, bestselera uvrštenih na popise New York Timesa i USA Todaya. Obožava čitati o opakim alfa junacima s nježnim srcem, a tu strast nastoji prenijeti u svoje knjige. Mrzi pranje rublja, uživa u kavi i kolačićima. Ima supruga i dvojicu malih sinova s kojima voli provoditi vrijeme u prirodi.

Knjigu potražite na svim kiosicma i u Tisak mediji po cijeni 49,90 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare