To je to što me zanima!

Romantika: Dživo je zaprosio Adelu, a ona je pristala na brak

Nakon razgovora s Glorijom, Deša ipak odluči pružiti sebi drugu priliku. Odlazi k Filipu u bolnicu i prihvaća posao. Istovremeno, Julijana se vraća u Dubrovnik
Vidi originalni članak

Nakon što joj Deša otvoreno kaže da je njena trudnoća jako rizična i da ne može živjeti sama, usamljena Jana se odlučuje na očajnički potez. Odlazi kod oca Petra u samostan gdje nevoljko prihvaća njegovu ponudu - ostat će u samostanu.

Nakon razgovora s Glorijom, Deša ipak odluči pružiti sebi drugu priliku. Odlazi k Filipu u bolnicu i prihvaća posao. Istovremeno, Julijana se vraća u Dubrovnik. Njen dolazak neugodno iznenadi Filipa, Dešu, ali i nju samu – ona saznaje da je Filip prihvatio ravnateljsku poziciju i da se ne misli vratiti u Zagreb. Filip odluči prekinuti s Julijanom. 

Nakon noći provedene s Dživom, Adela donosi konačnu odluku - staje pred sestru Gloriju i kaže joj kako zauvijek napušta samostan. Sada, bez odore časne sestre, Adela provodi romantične trenutke s Dživom koji ju zaprosi. Nakon romantične prosidbe, Adela pristaje na brak s Dživom. 

Maro je odlučio odvesti Zoru u Konavle bez Juditinog znanja. I dok se Zora raduje susretu sa Šiškom i Dijanom, Juditu lovi panika jer ne zna gdje joj je dijete. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare