To je to što me zanima!

Ronald Braus: Bocnuo sam žiri jer sam opet bio najgori

NIJE IH IMPRESIONIRAO Braus je završio na posljednjem mjestu, a u finale nije ušla ni Minea koja je bila seksi Cher. Imala je najizazovniji outfit dosad u showu
Vidi originalni članak

Nakon što je od žirija opet dobio najniže ocjene, pjevač je sarkastično prokomentirao kako je sretan jer su se, barem što se tiče bodovanja, odlično uskladili.

- Morao sam ih bocnuti. Više nema nikakve ljutnje, a kamoli zle krvi. Ja sam na kraju zadovoljan, a vjerujem da su se i gledatelji zabavili - rekao je Ronald Braus (41).

On se transformirao u Vladu Kalembera, a iako nije dobio loše komentare, dobre ocjene su i ovaj put izostale.

- Iz nekog razloga iz emisije u emisiju prolazim najgore. Ni sam ne znam zašto, ali ljudi koje susrećem na ulici redom me hvale - smatra Braus koji je nedavno rekao da mu se bljuje od žirija.

- To je sad iza nas - zaključio je pjevač. Vlado Kalember (61) gledao je nastup kolege i smatra da je dao sve od sebe.

- Teško me je oponašati. Tko god da je dobio taj zadatak, namučio bi se - rekao je Kalember.

Ni Renata Končić Minea (37) nije dogurala do finala, ali joj, kaže, nije žao. Ona se u polufinalnoj emisiji transformirala u Cher.

- Bilo me je strah zbog seksi odjevne kombinacije. Nikad takva ne bih izašla na binu - kaže Minea. U finalu su Baby Dooks, Vanda Winter, Mario Petreković i Giuliano.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • MehmetMustafa 21.12.2014.

    Sto Braus uopce radi u ovoj emisiji?A tko je uopce on?Umisljeni i bez sluha, ne znam kako je uopce skolu zavrsio.On je sramota za nasu profesiju.Neka se pogleda posteno u ogledalo, ako ga ima, i odustane konacno od tog fals zapomaganja. O glumackim sposobnostima necu gubiti vrijeme. Luzer...

  • Milky way 17.12.2014.

    Ronald ima pravo sto se tice zirija I njihovog usaglasenog stave . Minea je trebala biti u finalu a ne Vanda . Cjelokupni dojam je da se ipak radi o namjestaljci. Mislim da se moglo opcenito izostaviti glasanje I bodovanje pa bi svi bili sretniji. Sto se mene tice kapa do poda u profesionalnom I svakom smislu sminkerima I frizerima . Oni zasluzuju najvise bodova !

  • luka nola 17.12.2014.

    Nemam ništa protiv čovjeka,uopće ga ne smatram antipatičnim,ali mislim da definitivno nije tip osobe za ovaj show.Imam osjećaj da mu je iz emisije u emisiju sve neugodnije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare