To je to što me zanima!

Ronaldo je bijesan: Irina Shayk gola uživa u naručju R. Kellyja

VRUĆE SNIMANJE Irina Shayk pozirala je nedavno za zadnje izdanje časopisa V. Potpuno se skinula i uživala u zagrljaju R. Kellyja. No Ronaldo, čini se, nije uživao
Vidi originalni članak

Nogometaš je vjerojatno već navikao na golišave fotografije svoje dugogodišnje djevojke, no one najnovije Cristiana Ronalda (29) ipak su razljutile. 

Irina Shayk (28) pozirala je gola za nedavno izdanje časopisa V. To možda i ne bi bilo ništa alarmantno da to nije učinila u zagrljaju glazbenika R. Kellyja (48).

Američki pjevač na ovaj je način obilježio 20 godina u glazbenoj industriji. Iako je R. Kelly glavna tema zadnjeg broja ovog časopisa, nitko ne može osporiti činjenicu da se Irina ipak više ističe. Bez ijednog komada odjeće prepustila se u ruke pjevača. 

Fotografije R. Kellyja i Irine pogledajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 66

  • FranoBilobrk 17.06.2014.

    lijepa žena, zgodna žena tuđa žena

  • jax666 19.03.2014.

    cek a zasto su napisali da mu smeta i da je ljut a nigdje nema nicega sto je on rekao ili neki intervju. To su nagađanja,novinari vi morate napisati kako je bilo a ne po svojem ili nagađati!!

  • boros 18.03.2014.

    ...e roni,roni...uvijek netko nesto ganja...ti ganjas loptu a tvoju "dragu" ganjaju ganjaci...tako ti je to u zivotu...tko ganja,i uganja...ajd bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare