To je to što me zanima!

Ronaldo otvoreno o planovima za vjenčanje s Georginom: 'Ona dobro zna što ja mislim o tome'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nogometaš je već prije rekao da se on njegova zaručnica ne opterećuju vjenčanjem i da će se to sigurno dogoditi jednog dana, a sada se nadovezao na tu izjavu
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo (36) je u novoj dokumentarnoj seriji 'I'm Georgina' progovorio o vjenčanju s Georginom Rodriguez (28).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uvijek Georgini govorim da ćemo se vjenčati kad se dogodi taj klik, kao i sve u našim životima, i ona zna na što mislim. Mogli bismo se vjenčati kroz godinu dana, za šest mjeseci ili već za mjesec dana. U svakom slučaju, tisuću posto sam siguran da će se to dogoditi - ispričao je Ronaldo.

Ronaldo je već prije rekao da se on njegova zaručnica ne opterećuju vjenčanjem i da će se to sigurno dogoditi jednog dana. Nogometaš i manekenka trenutno s djecom uživaju u Dubaiju gdje je Georgina proslavila 28. rođendan. 

Ronaldo ju je iznenadio originalnim poklonom tako da je postavio njenu fotografiju uz poruku na najvišu zgradu na svijetu Burj Khalifu.

VESELA OBITELJ Ronaldova Georgina pokazala trudnički trbuščić: 'Ovdje u Dubaiju snovi se ostvaruju'

Georgina i Ronaldo upoznali su se 2016. godine, a nedavno su otkrili da je Georgina trudna i da će dobiti blizance. 

NIJE JOJ BILO LAKO NAVIKNUTI SE Georgina: 'Na posao busom, a natrag Ronaldovim Bugattijem. Nisam znala gdje je koja soba'

Par već ima kćer Alanu Martinu te Cristianovog sina Cristiana Jr.-a, kojeg je dobio sa ženom čiji identitet nije otkriven, i blizance Evu i Matea, koje je na svijet donijela surogat-majka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nap 31.01.2022.

    Neka sretno im

  • 31.01.2022.

    Pa neće se valjda vjenčati prije sedmog djeteta

  • barica_30 31.01.2022.

    Kao tipicno zensko, pogledah 'dokumentarac' i mogu reci par stvari - prvo, Ronalda 98% vremena u njenom zivotu nema, drugo - sve se vrti oko krpica, putovanja i lovice, trece - lazan moral izvire iz svake recenice. Zakljucak - pristala je na hrpu kompromisa radi luksuznog zivota. Ni prva ni zadnja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare