To je to što me zanima!

Ronaldova Georgina ulicama Manchestera prošetala je u kombinaciji od 15 milijuna kuna

Iako si većina njenih obožavatelja vjerojatno nikad neće moći to priuštiti, i dalje su je pohvalili i poručili joj da je ona njihova inspiracija, a u prvih nekoliko sati dobila je 1,6 milijuna lajkova na fotografiju
Vidi originalni članak

Georgina Rodriguez (28) je jedna od najpraćenijih modela i influencerica na svijetu. Njezin stil i odnos s nogometašem Cristianom Ronaldom (37) uvijek je drže u središtu pozornosti medija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada je ponovno iznenadila modnom kombinacijom vrijednom 15 milijuna kuna. Georgina je ulicama Manchestera prošetala u plavoj haljini u kojoj je istaknula njezinu nevjerojatnu figuru.

Manekenka se pojavila u plavoj haljini Stelle McCartney vrijednoj 14 tisuća kuna, a na nogama je nosila LeSilla štikle vrijedne 5700 kuna.

Jedan od najvažnijih detalja ove kombinacije je da je najskuplja stvar koju je nosila bila u njenim rukama. Među skupljim komadima našla se Hermes torba, a upravo ovaj model s uzorkom aligatorove kože u plavoj boji vrijedi 706 tisuća kuna.

Najskuplji dio su dodaci koje je taj dan nosila, dva prstena i vrlo skupi sat. Prvi je prsten s dijamantima i safirima vrijedan šest milijuna kuna, a drugi je Cartier vrijedan 5,2 milijuna kuna. Sve je upotpunila Rolex satom vrijednim 4 milijuna kuna.

BELLA ESMERALDA Georgina objavila fotku kćeri, objavu lajkalo više od milijun ljudi, a javio se i tata Ronaldo

Iako si većina njenih obožavatelja vjerojatno nikad neće moći to priuštiti, i dalje su je pohvalili i poručili joj da je ona njihova inspiracija. U prvih nekoliko sati dosegla je više od 1,6 milijuna lajkova.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Pleniki_HrvatskiRatni Dobrovoljac91. 24.08.2022.

    Nina, Maja, Tatjana, Lidija, itd.. - na aparatima !! Georgina zna znanje...  

  • Iiva 12.08.2022.

    Izgleda jeftino,,

  • Čeljo Brtika 12.08.2022.

    Ma mrš. Idi radi nešto i zaradi svoj novac, a ne trošiš tuđi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare