To je to što me zanima!

Ronnie Wood u hotelskoj sobi oženio 31 godinu mlađu Sally

Kum je bio Rod Stewart. Sally je sudbonosno da izrekla u jednostavnoj vjenčanici koju je nosila njena majka. Ronnie je uz elegantno odijelo imao ružičaste čarape
Vidi originalni članak

S 31 godinom mlađom Sally Humphreys, Ronnie Wood (65) vjenčao se u petak u tajnosti u penthouseu hotela Dorchester u Londonu, donosi Daily Mail. Kum mu je bio Rod Stewart (67) s kojim je Ronnie svirao u grupi Faces prije nego je postao član Rolling Stonesa. 

Sally je sudbonosno da izrekla u jednostavnoj vjenčanici koju je nosila njena majka. Ronnie je pokazao da čak i kad se svečano sredi može biti otkačen. Elegantno tamno plavo odijelo kombinirao je s ružičastim čarapama. Nakon što su se vjenčali u hotelu, par je za najbliže prijatelje i članove obitelji organizirao prijem na tajnoj lokaciji. Na svadbi je bila Ronniejeva bivša supruga Jo Wood (57) sa kćeri Leah Wood (34). Došli su i Ronniejevi sinovi Jesse (36) i Tyrone (29). Od poznatih, na vjenčanju je bio Paul McCartney.

- Naravno da se osjeti razlika u godinama, ali ljubav nam je ipak jača od toga. Dobro je i što nas moji roditelji podržavaju. Ronnie je mog oca tražio dopuštenje da me oženi - rekla je Sally. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • WOMANIZER 22.12.2012.

    u hotelskoj sobi! hahaha, s rozim čarapama! a je ovaj šaljivđija! lol

  • PatakVak 22.12.2012.

    ludo zaljubljena,jelda???a ti ronek-samo piči,imaš pravo!!!!

  • mali zeleni prigorec 22.12.2012.

    Ma ljudi sve je to iz ljubavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare