To je to što me zanima!

Rooneyi pokazali prstenje vrijedno 2,3 milijuna kuna

Wayne Ronney (22), napadač Manchester Uniteda i engleske nogometne reprezentacije, u Italiji se vjenčao s Coleen McLoughlin (22)
Vidi originalni članak

Wayne i Coleen vratili su se u Englesku nakon vjenčanja godine u Italiji, a njihova lica odaju kako ih je svadba prilično izmorila. Na londonskom aerodromu paparazzi su uslikali njihovo vjenčano prstenje prijedno vrtoglavih 2,3 milijuna kuna. Coleen je sama dizajnirala prstenje optočeno dijamantima i s ugraviranim inicijalima para. Nova gospođa Rooney i inače voli skupi nakit te se može pohvaliti kako ima ogrlicu vrijednu 276 tisuća kuna, a Wayne joj je za 21. rođendan poklonio Chopardov dijamant koji je platio milijun i 840 tisuća kuna. Cijelo vjenčanje stajalo je 46 milijuna kuna, a sada su se pojavile sumnje kako svadba nije valjana. Katolička crkva planira pokrenuti istragu o vjenčanju jer samostan u kojem su Wayne i Coleen razmijenili zavjete navodno nije prikladan za vjerski obred.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_2858 16.06.2008.

    Da imam para kao on napravio bi svadbu za 100 milijuna...samo za ovakve naivce poput AmyLee....strasno

  • ona009 16.06.2008.

    vauuuuu....velika vijest..sve boljew i bolje....ima jos koja glupost... :) ne kuzim stvarno...ljudi koji imaju hvala bogu novaca i novaca sta mi moramo drug znati koliko je on ili ona potrosila...i sta je uzela/uzeo...i koliko kosta...zaboli nas ona stvar da tak moram reci...neki jedva jedvice imaju i 50 kn u novcaniku....a vi okolo sirite rijeci koliko sam prsten koji joj je dao..kosta....uzas...pa curi..npr.meni je dovoljno da mi decko..da-pokloni od privjeska onaj kruzic...i da smo tak zarucneni...prvo posebno je...a drugo...od srca je,nije vazno koliko kosta nego je vazno jel se volite i koliko cijenite jendo drugo....svaki mali dar i onaj sto ajmo reci nista ne vrijedi ali ako je sa lijepom namjerom i od srca..zasto ne....ljubav se ne kupuje poklonima a ni pokazuje...to ja znam..i to ja cijenim...a kako ce drugi....to je njihova stvar...danas je tekma...i flegma sam...otporna na sve teme...i najdosadnije :)

  • nela 16.06.2008.

    nije bitno koliko \'\'dolori\'\' vrijedi prstenje nego koliko vrijednosti i simbolike predstavlja onima koji ga nose..

Komentiraj...
Vidi sve komentare