To je to što me zanima!

Roseanne Barr: Angelina je zla jer glumi humanitarku

Komičarka Roseanne Barr (55) napala je par Jolie - Pitt opisujući ih kao zle jer sramote svoju djecu time što je Angie jednom podržala McCaina
Vidi originalni članak

Na svojoj službenoj stranici Roseanne Barr se oštro okomila na najljepši hollywoodski par Angelinu Jolie (33) i Brada Pitta (44). Komičarka tvrdi da njih dvoje godišnje na nasilnim filmovima zarađuju oko 40 milijuna dolara, a onda se svijetu prikazuju kao veliki humanitarci jer gladnoj djeci doniraju nešto novaca.
- Novce zarade na nasilnim i psihopatskim filmovima, a onda sitniš doniraju djeci. Njih zapravo boli briga za humanost. Ona je "zlo sjeme" svog oca Johna Voighta - kaže Barr.
Nadalje, komičarka se osvrnula i na nedavnu Angelininu izjavu kako se još nije odlučila za koga će glasati na nadolazećim izborima, ali je naglasila da joj se sviđa republikanac McCain.
- Da li Angelina zna da je njena afrička kćer s kojom se stalno naslikava imala roditelje koji su umrli ili su patili jer je republikanska stranka vodila lošu politiku prema toj zemlji, a to traje još od doba Regana - pita se Roseanne dodajući da su njeni "azijski sinovi" isto "žrtve američke desnice i njihove vojne politike".
Na kraju je lijepoj glumici poručila da bi za dobrobit njene azijske i afričke djece bilo dobro da znaju da je podržala "obojenog čovjeka" Baracka Obamu jer je on lider "za slobodan svijet".
- Sad možeš ići snimati nove nasilne filmove o ženi koja drži oružje koje je milijune ljudi u svijetu otjeralo u smrt - kaže Barr.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • sanja4 19.08.2008.

    ne znam je li zla, ali mi se čini da angelini nisu sve ovce na broju. bar mi tako izgleda.

  • user_23467 18.08.2008.

    Žena koja je ostavila svoje dijete i prostituirala se na parkingu ispred birtije gdje je radila, u pauzama, neka radije ne komentira druge i neka prvo razmisli o tome kakva je sama...

  • branchburg 18.08.2008.

    Ja se nadam da McCain nece pobjediti....bit cemo jos u vecem shitu

Komentiraj...
Vidi sve komentare