To je to što me zanima!

Rourke ide na operacije zbog paničnog straha od starenja

Najnovije Rourkove fotografije pokazuju kako je sad počeo gubiti i kosu. Da bi ostao vječno mlad u usnice ubrizgava hijaluronsku kiselinu, ide na botoks, operirao se...
Vidi originalni članak

Kad mu je početkom devedesetih glumačka karijera krenula nizbrdo, vratio se boksu. Nakon svake ozljede na licu otišao bi kod plastičnog kirurga da ga “pokrpa”.

- Uglavnom sam od njih tražio da mi lice vrate na mjesto. No priznajem, odabrao sam krivog kirurga i navukao se - rekao je Mickey Rourke (61). Ni ubrizgavanje botoksa mu nije strano, a u usnice redovito stavlja hijarulonsku kiselinu. Do sada je imao pet operacija nosa i jednu operaciju jagodičnih kostiju.

- Par puta su mi iz uha uzimali hrskavicu i stavljali je u nos. To je bila bolna operacija, ali navikao sam se. Neusporedivo jaču bol zadavali su mi hemoroidi - kaže glumac. Najnovije Rourkove fotografije pokazuju kako je sad počeo gubiti i kosu.   

Mislio je da će umrijeti jer se osjećao umorno i depresivno

Idi na 24sata

Komentari 66

  • kung fu panda 01.11.2013.

    eto što ostane od muškarca kad postane metroseksualac

  • pilimudac 31.10.2013.

    Mikija bi svaka majka za zeta :-)

  • aspalatus 31.10.2013.

    O Bože kad ga se sjetim u filmu "Devet i pol tjedana" ....od njegovog pogleda bi protrnila. Sigurno ni i Kim Basinger nije ostala hladna glumeći s njim....sad je neprepoznatljiv...žalosno, jer bi bez operacija sigurno izgledao šarmantan sa svojim boricama

Komentiraj...
Vidi sve komentare