To je to što me zanima!

Rourke o Ruskinji: Ne bih je mijenjao ni za 20 Oscara

Mickey Rourke izbjegao je odgovoriti hoće li se uskoro zaručiti za Anastasiju. Upoznao je njene roditelje. U vezi je s Ruskinjom oko pola godine
Vidi originalni članak

Američki glumac na nedavnoj dodjeli nagrada Zlatni globus nije se odvajao od ruske plavokose manekenke. Mickey Rourke (57) na crvenom tepihu u Los Angelesu nije skrivao oduševljenje svojom novom djevojkom, Anastasijom Makarenko.
- Ona je kao poklon iz raja. Očito je da je ona prekrasna žena, ali ona ima i veliko srce i sjajnu obitelj - kazao je glumac koji je u prosincu bio u Njemačkoj gdje se upoznavao s Anastasijinim roditeljima. Ruskinja je otkrila kako je i Mickey oduševio njene roditelje. Anastasia i Mickey u vezi su oko šest mjeseci. Glumac nije htio komentirati navode o mogućim zarukama. Samo je rekao da Anastasiju ne bi mijenjao ni za 20 filmskih nagrada Oscar.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • karter 22.01.2010.

    Sirota! A što ćete, Miki je odskočna daska! Možete misliti kako su joj roditelji oduševljeni. Zet stariji od njih!

  • nusferatu 22.01.2010.

    ni ja ni ja nebi

  • martica21 22.01.2010.

    mene zanima di oni samo nađu sve te ruskinje?? mal mal pročitam neko hoda s nekom ruskinjom,ektarina ona ,ona je zamjenjena novom također ruskinjom,mel gibson sad ovaj.. pa sta te ruskinje ih snajpaju iz ugla onda zaskoče ili šta :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare