To je to što me zanima!

Rovinj: Vjenčali se Ivana Nobilo i Tony Cetinski

Ivana i Tony Cetinski za vjenčanje su potrošili oko 300.000 kuna. Dvorac su odabrali jer je upravo tamo počela njihova uspješna poslovna suradnja
Vidi originalni članak

Dan prije vjenčanja Ivana Nobilo i Tony Cetinski slavili su zajedno u Rovinju. U subotu, u 12.30 sati, Ivana je s tjelohraniteljem, stilistom Markom Grubnićem, šminkerom Tomom Vrbanom i kumom Danijelom Filipčić stigla na Crveni otok. “Još uvijek sam cura...” pisalo je na prednjoj strani njezine majice, a na leđima “...a ti mrtav hladan”. Uputila se u sobu gdje se tijekom popodneva pripremala. Bila je potpuno smirena prije ceremonije u malom dvorcu iz 6. stoljeća. Pred matičara su stali na livadi. Ivana je odabrala čipkastu Sposinu vjenčanicu boje pjenušca, a Tony crno Bossovo odijelo. Za kuma je izabrao Miru Buljana. Ivana nije željela djeveruše, a dugački šlep povjerila djeci svojih prijatelja. Na romantično vjenčanje u dvorcu prepunom kristalića, bijelih svijeća, jastučića i cvijeća došli su, među ostalim, Nina Badrić, Tarik Filipović i Lejla Šehović. Ivana Banfić nije došla, jer je slomila prst na nozi.
- Ovo mi je zadnji put da kažem 'da’. Znam da je Ivana prava za mene. Osam godina smo zajedno, a za to vrijeme zaista možeš upoznati osobu do kraja. Neću pjevati na svadbi jer sam dobio zabranu - uzbuđeno je rekao Tony prije svadbe. Zavjete su  izmjenili uz zvuke pjesme “Tvoja jubav slipa confidenza” Tedija Spalata. Za mladence je bila rezervirana natkrivena terasa, a za 200-tinjak gostiju stolovi su postavljeni izvan i unutar zdanja. Ivana je za tulum nakon ceremonije odabrala haljinu dizajnera Borisa Pavlina, a Tony srebrno Armanijevo odjelo. Nina je još ranije obećala da će zapjevati uz Halida Bešlića. Ivana i Tony na svadbu su potrošili oko 300.000 kuna. Halid im je darovao koncert. Za Ivanu i Tonyja dvorac je bio fatalan. Tamo je počela njihova uspješna poslovna suradnja. Poželjeli su tu energiju unijeti u brak.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • eli32 02.03.2008.

    PA DOBRO, OVI SU ČLANCI VEČ MJESECIMA TU. ZAR SE U HRVATSKOJ NIKO DRUGI NE UDAJE!!?? NOVINARI, GDJE STE, HALO, WAKE UP!!!! AJMO NA ULICE!!!!

  • user_5309 17.09.2007.

    Frizura mu je mrak, doslovno

  • Hans 17.09.2007.

    ko zna zna... super su, svako malo nas nečim razvesele... nek se ljudi vole i zabavljaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare