To je to što me zanima!

Rozga: Glupost je da smo Tarik i ja bili u tajnoj vezi

Bivša pjevačica grupe Magazin, Jelena Rozga, oštro demantira da se potajno viđala s Tarikom Filipovićem koji je nedavno oženio Lejlu Šehović
Vidi originalni članak

Tajnu vezu Tarika Filipovića (36) i Jelene Rozge (30) u Areni dokazuju njihovim zajedničkim fotografijama na kojima se ljube u obraz. Vezu su navodno započeli na maturalnoj zabavi u Zagrebu, gdje je Jelena pjevala i od tada su se često sastajali. Jelena je navodno prije par godina iznenada došla na Brod ljepote u Makarsku kako bi mogla biti s Tarikom.
- To su gluposti. Jelenu sam prije četiri ili pet godina pozvala na završnu večer na brod. Tarik je vodio program, a njegova tadašnja djevojka, manekenka Iris Androšević, nosila je reviju. Za bilo kakvo ljubovanje nije bilo šanse - kaže producentica Broda ljepote i Tarikova prijateljica Suzy Josipović.
- Ne želim to komentirati. Protiv takvih podmetanja želim se boriti na gospodski način - izjavio je rezignirano glumac, koji se na Staru godinu oženio s Lejlom Šehović, a prije dva mjeseca dobili su sina Armana.
Jelena Rozga je preko svog menadžera Pere Kozomara poručila da su tvrdnje o njenoj tajnoj vezi s glumcem obične gluposti.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • majstorović 15.04.2008.

    ovo je stvarno glupost. pa što i da su bili zajedno?

  • mala_zagorka_55 15.04.2008.

    Pustite ljude da imaju svoj normalni život

  • tajnamoja 15.04.2008.

    Malo sutra bi Jelena bila u tajnoj vezi da novinari žele to saznati. Niije problem sačekati nekoga ispred stana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare