To je to što me zanima!

Rozga je opet na meti fanova zbog cipela: Ajme, očajne su

Mani se loših cipela, život je kratkog vijeka. Ajme meni cipela...pa brate, sestro, tko te oblači i obuva, samo su neki od komentara na Jelenine ružičaste gležnjače
Vidi originalni članak

Ništa mi neće ovaj dan pokvarit.. Volim vas, napisala je Jelena Rozga (37) uz fotografiju koju je objavila na društvenoj mreži. 

Splitska pjevačica pozirala je na rivi. Na sebi je imala sive hlače i majicu i ružičaste lakirane gležnjače. Cipele se nikako nisu svidjele njenim obožavateljima. 

- Mani se loših cipela, život je kratkog vijeka. Predivna si, ali te cipele - ako se to tako može nazvati - su očajne, ne idu ti uz tu kombinaciju nikako. Ajme meni cipela...pa brate, sestro, tko te oblači i obuva - samo su neki od komentara koje je pjevačica dobila na cipele koje je izabrala. 

Cipele koje Jelena nosi marke su Yves Saint-Laurent, model Babies 40 Central Cut Bootie, a na službenoj stranici modne kuće cijena im je im je 1195 dolara, što je oko 8400 kuna. Čizmice se prodaju u srebrnoj, crnoj, zlatnoj i kraljevsko plavoj boji.

Već su je kritizirali zbog cipela

Ovo nije prvi put da pjevačicu njeni obožavatelji kritiziraju zbog obuće. Početkom prošle godine kritizirali su je jer je stalno hodala u štiklama talijanske modne kuće Gianvito Rossi iz kolekcije jesen/zima 2012/2013. godina. Kombinirala ih je uz gotovo svaki outfit i fanovi su je tada pitali trebaju li skupiti novac da ona konačno kupi drugi par cipela. Te koje je nosila na hrvatskom su se tržištu tada nabaviti mogle za oko 5500 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • julia73 25.03.2015.

    Šta je trebala dat 5500 somova isamoih jednom obuti?? pa normalno da će ih više puta nositi zato ih je i kupila. osobno mi se ni jedne ne sviđaju, koliko nas kupi cipele za te pare i nosi ih jednom??

  • Caleb Mandrake 25.03.2015.

    Bas me briga sta rozga ima obuveno, AKO ME RAZUMIJETE BAS ME BRIGA JER BI JE DAN NOC HAHAHAHHEHAHAHAAH AUUUUUUU KAKO BI JE AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuu

  • varešak 24.03.2015.

    Bolje bi joj pristajali opanci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare