To je to što me zanima!

Rozga je plakala zbog Porina: Gledali su me kao neprijatelja

Pjevačica je za Jutarnji list rekla da se nikad nije osjećala tako neugodno kao nakon dodjele Porina. Kolege glazbenici hladno su je pozdravljali i poprijeko gledali
Vidi originalni članak

Jelena Rozga dobitnica je Porina za hit godine. Publiku je osvojila s pjesmom 'Bižuterija', ali njezini kolege nisu bili oduševljeni što je baš ona ove godine odnijela Porinov kipić, piše Jutarnji list.

- Nakon prošlog vikenda itekako ću razmisliti hoću li u budućnosti više otići na dodjelu diskografskih nagrada jer sam se tamo osjećala nepoželjnom, a cijela ta atmosfera bila je uštogljena i licemjerna - rekla je Jelena za Jutarnji list.

- Ljudi iz moje struke promatrali su me kao neprijatelja, pozdravljali su me hladno i preko volje, gledali su me poprijeko. Ništa mi nije bilo jasno. Pitala sam se jesam li nešto skrivila, jesam li možda nekome nešto ružno napravila - rekla je Jelena te dodala da ne zna kad se u životu tako neugodno osjećala. Prvo je plakala od sreće, a onda od tuge jer ne razumije zašto su se njeni kolege glazbenici tako ponijeli prema njoj. 

Više pročitajte ovdje.


Idi na 24sata

Komentari 100

  • user_104869 21.05.2011.

    Odkad je Seve 'nestala' sa estrade morali su izvuć neki novi "TRASH woman singer" i eto JELENE ROZGA - BEZ MOZGA ! ! Poslije groznih pjesama od kojih možeš dobit samo živčani slom koliko su se puta ponavljale doslovno svugdje gdjegod bili,pjesme tipa Gas-gas i Moja stikla od njene prethodnice eto nam grozote zvane Bižuterija! *upak je onaj koji odluči iskomercijalizirati takvo tesko *ranje od pjesme,isto tako su i *upci koji to slušaju! "Hvala Bogu" ima još takvih grozota tipa - Kemija od Magazin ODVRATNO i Na pola puta od Nede Ukraden, KATASTROFA !!! Gdjegod dođeš to *ranje se svugdje vrti !! Za Koga?? Za masu kretena ! !

  • Deja_5 21.05.2011.

    Pavelić odnio ZLATO. Zagorec DRAGULJE. Sanader NOVCE. Narodu ostala samo BIŽUTERIJA...

  • user_23463 20.05.2011.

    Ma meni je pjesma prva liga, u životu je nisam čula i baš se dobro osjećam zbog toga, da si ne poljuljam zdravstveno stanje...xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare