To je to što me zanima!

Rozga o muškarcima: Neće se mene bojati, pa ja sam sitna...

Kaže meni jedna moja prijateljica da se mene muškarci boje. Pa neće se mene muškarci bojati pa ja sam sitna, ne izgledam baš opasno, rekla je pjevačica
Vidi originalni članak

Jelena Rozga ovih dana privlači pozornost medija pričama o navodnoj novoj ljubavi. Međutim, u razgovoru za CMC-jevu emisiju Backstage, brzo je bilo jasno kako je jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, iako to publika možda i ne primjećuje, imala i katkad još uvijek ima problema sa samopouzdanjem, posebno s muškarcima.

- Kaže meni jedna moja prijateljica da se mene muškarci boje. Pa neće se mene muškarci bojati pa ja sam sitna, ne izgledam baš opasno. Priđu mi, ali jako simpatično. Bilo je dosta smiješnih uleta, ne smijem vam to ni ispričati, ali pamtit ću ih cijeli život. Zna se dogoditi i da su sramežljivi, ali meni je to sve užasno simpatično. Ja ni ne volim muškarce koji napadaju - rekla je pjevačica. 

Emisiju Backstage pogledajte u subotu, 23. veljače u 17 sati samo na CMC-ju. Backstage donosi i atmosferu iz studija sa snimanja prvog dueta Teške industrije i Kemala Montena, razgovor s Anom Rucner i mnoge druge zanimljivosti.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • lucija51 24.02.2013.

    ostani takva skromna,simpatićna i draga trajaćeš dugo.Pusti Sevinu i Avinu školu

  • nea-zg 23.02.2013.

    antipatična i bok!

  • mazaluna 23.02.2013.

    Ona je Zlatni udav,dajte nas osobodite njenih gluposti o frajerima sa kojima ona navodno hoda.Najnormalnija iz grupe Magazin je ova zadnja pjevačica koja je rekla -imam dečka(što je i normalno) pokazala ga i ne stvara drame.Danijela priča o svadbi bijeloj haljini i drugim glupostima godinama kao taji Grašu ali nikada ne spomene Thomsona za kojeg je bila udata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare