To je to što me zanima!

Rozga objavila pjesmu 'Sveto pismo', izvest će je već večeras

Vrlo sam uzbuđena zbog nove pjesme, moćna je i tjera nas sve na razmišljanje, a pjesma najviše nameće pitanje: 'Je li ljubav zaista dovoljna?', rekla je Jelena
Vidi originalni članak

Radim na novom akustičnom albumu, a siječanj ću provesti radno, za razliku od prijašnjih godina. Morat ću zavrnuti rukave, a kad izađe album onda ću otići na neki dobar odmor, rekla nam je splitska pjevačica Jelena Rozga (42) početkom prosinca.

POGLEDAJTE INTERVJU S JELENOM: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I zaista, u siječnju je puno radila jer je danas 'izbacila' novu pjesmu 'Sveto Pismo'. Obraća se i ženama i muškarcima, a postavlja pitanje 'je li ljubav zaista dovoljna?'. 

Spot za ovu pjesmu snimljen je u Dubrovniku, a Jelenu je i ova pjesma, priznaje, jako dirnula pa je zato iznijela svaku emociju koju je osjetila.


- Vrlo sam uzbuđena zbog nove pjesme, moćna je i tjera nas sve na razmišljanje, a pjesma najviše nameće pitanje koje i sama sebi postavljam: 'Je li ljubav zaista dovoljna da jedan odnos opstane i preživi sve lomove?' - izjavila je Jelena.

Već će večeras u Beogradu premijerno izvesti 'Sveto Pismo' na ovogodišnjoj manifestaciji 'Music Awards Ceremony' čiji se prijenos može pratiti i putem malih ekrana.

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 27.01.2020.

    Na kojem programu ako netko zna?

Komentiraj...
Vidi sve komentare