To je to što me zanima!

Rozga bi htjela imati dijete: Ne kopiram Seve, ja gledam sebe

Pjevačica je u intervjuu za Exkluziv Tabloid negirala tvrdnje da kopira Severinu. Priznala je da bi voljela imati dijete, ali tek za dvije godine jer dotad želi još raditi
Vidi originalni članak

Nemam što komentirati. Želim kolegama sve najbolje, ja gledam sebe, radim svoj posao i ja sam Jelena Rozga, demantirala je za RTL-ov Exkluziv Tabloid Jelena Rozga tvrdnje kako kopira Severinu.

Dodala je kako ona nikog ne kopira i priznala da ju je rastužio neuspjeh Nine Badrić na Eurosongu.

- Nekako sam toliko vjerovala, što reći, Nina nije kriva. Bila je sjajna i svaka joj čast. Ja nemam toliku snagu, nisam toliko hrabra - rekla je pjevačica nakon koncerta u Novom Sadu.

Sljedećeg tjedna očekuje je nastup na Splitskom festivalu na kojem će otpjevati pjesmu 'Solo igračica'.

- U mom imaginarnom životu u kojem pjevam nisam dala nikom da se prema meni odnosi kao da sam bižuterija. Sada sam solo igračica, ali u privatnom životu je to sve puno bolje - rekla je Rozga.

Zaljubljena je i ne krije da razmišlja o majčinstvu.

- Malo bih još radila, nisam još spremna sad. To kad se dogodi onda si najspremniji, ali zasad ne bih. No, sigurno za dvije godine da. Radujem se, voljela bih imati dijete - zaključila je Rozga koja ovog ljeta planira brojne nastupe po Jadranu.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • Anavi_3 11.11.2012.

    ne kaze se "ne kopiram Seve" nego se kaze "Sevu" ili "Severinu"....

  • šefica 23.06.2012.

    a ćerce ko će tebi dat dite,ti bi i dvi nacrtane ovce izgubila!!!!!!!naporna je nenormalno,ma koja seve,ova nije ni crno ispod sevkinog nokta,svaka njoj čast al ženska je udav,ne želin joj loše,želin joj sve najbolje al dosadna je ,i ona i njena bižuterija i one pizdarije šta piva.samo seve može izvodit piudarije i pivat gluposti, i to prolazi jer to je seve,a ti rozga ne kmeći više,poćmi se onda pripremat,kupuj opremu za bebe i traži tatu,!!!!!

  • grrricko 23.06.2012.

    predlažem ljudima koji se brinu da Rozga obilato popunjava medijski prostor,da uvedu njezino obraćanje naciji,svako veče prije dnevnika.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare