To je to što me zanima!

Rozga: Unatoč rozgomaniji još sam ona cura iz susjedstva

Pjevačica je za Večernji list rekla kako joj titule kraljice estrade, fenomena i slične nisu drage niti imalo potrebne. Dovoljno joj je, kaže, da je ljudi toplo zovu imenom
Vidi originalni članak

Karte za njen koncert u zagrebačkoj dvorani Dražena Petrovića 15. travnja skoro su rasprodane, a razmišlja se o još jednom nastupu, piše Večernji list. Jelena Rozga (34) kaže kako joj titule kraljice, fenomena i slične nisu drage niti potrebne. Dovoljno joj je, kaže, da je toplo zovu imenom. Unatoč 'rozgomaniji' ostala je cura iz susjedstva kojoj je važno napraviti dobru atmosferu za publiku.

Svaki put kad pjeva daje sve od sebe i ne radi razliku između koncerata u velikim dvoranama ili u klubovima. Uz pjevačku karijeru stigne se baviti i glumom. u seriji 'Pod sretnom zvijezdom' glumit će samu sebe. 

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 21

  • user_90651 07.04.2011.

    Nisam bila na tom koncertu u Areni, slusam je ako se slucajno zavrti njena pjesma na radiju. Nemam njene albume, ne vrti mi se na youtube dok surfam, ali cinjenica je da je ta zena dosta toga postigla. Zaradjuje koliko zaradjuje, nastupe naplacuje koliko naplacuje....cinjenica je da moze. Da ne moze sjedila bi doma i ne bi imala za platit racune. Bizuterija, Kemija...nebitno...svaka ponuda ima svog kupca.

  • Ivana27_1 07.04.2011.

    Ljubomorne duse mogu da joj puse!!!!!!OPna je kraljica koja se nije proslavila pikanterijama o privatnom zivotu vec sv bojim trudom...jele,,onaj ko kat+ze da ne valjas,,,ne brini,,,taj lijeci svoje komlekse...

  • istina52 07.04.2011.

    ono što je najvažnije ne priča o svojoj privatnosti niti do sada niti od sada, svaka čast !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare