To je to što me zanima!

Rozgina amnezija: Jelena se ne sića Ipšinih vrućih SMS poruka

Pjevačica koja je utjehu od prekida s glazbenikom Stjepanom Hauserom našla u mlađahnom nogometašu Kristijanu Ipši tvrdi da je prvi put čula za njega
Vidi originalni članak

Nakon nedavnog prekida sa Stjepanom Hauserom (31), u kojeg je bila zaljubljena “do neba”, Jelena Rozga (40) bila je neutješna. No nije dugo sjedila prekriženih ruku. Počela se dopisivati s devet godina mlađim nogometašem Kristijanom Ipšom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mlađahni nogometaš sam se pohvalio prijateljima vrućom prepiskom s Rozgom. No nakon što smo objavili priču o njihovoj SMS aferi, Jelena, čini se, ima amneziju i “ne sića se ničega”. Tvrdi da Ipšu u životu nije vidjela osim u medijima. Ni Ipša nije presretan što je njihova “romansa na pomolu” odmah dospjela u javnost.

Nedavno se opekao nakon što ga je u srpskom reality showu “Zadruga” prevarila djevojka, pjevačica Teodora Džehverović (19) s manekenom Anđelom Rankovićem. S plavokosom Teodorom, koja je na zajedničkim fotografijama izbacila guzu, Ipša se naslikavao na moru.

- Vjerujem da će nakon mojih poljubaca s Anđelom veza s mojim dečkom završiti - rekla je Teodora u reality showu.

Unatoč uzavrelim strastima, afera s manekenom Anđelom nije opstala. Voditelju showa je priznala da ima “neraščišćene odnose s dečkom iz vanjskog svijeta” te da joj je i dalje stalo do njega. No Ipša nije dugo tugovao za njom. Bacio je oko na Rozgu, koja je i sama bila nesretna zbog prekida s “vječnim zaručnikom” Hauserom, do kojeg je došlo prije nekoliko tjedana.

Na svoj 40. rođendan krajem kolovoza viđena je kako sama šeće svojega psića u splitskom kvartu u kojem joj žive roditelji. Hauseru nije bilo ni traga ni glasa. Ipša je prije nekoliko godina kratko ljubio Jeleninu sugrađanku, splitsku glumicu Anu Gruicu (34).

Idi na 24sata

Komentari 75

  • 11.10.2017.

    prelijepa je

  • 11.10.2017.

    dobra je dobra.

  • x-files 11.10.2017.

    Jelena voli cure - ovo je samo igrokaz za javnost i imidž.

Komentiraj...
Vidi sve komentare