To je to što me zanima!

Rukom je držala kombinezon: Umalo joj ispale grudi u Parizu

Kao i bezbroj puta dosad, Kim Kardashian u prvi plan stavila je grudi koje su djelovale kao da će svakog trenutka 'proviriti' iz dekoltea koji je otkrivao i grudnjak
Vidi originalni članak

Dok je revije na Pariškom tjednu mode pratila iz prvog reda, Kim Kardashian (33) djelovala je skromno obučeno, no kad je skinula kaput i prošetala među fotografima, pokazala je čari u srebrnom kombinezonu koji je nosila. 

Kao i bezbroj puta dosad, reality zvijezda u prvi plan je stavila grudi koje su djelovale kao da će svakog trenutka 'proviriti' iz dekoltea koji je otkrivao i njezin grudnjak. 

No, Kim je uz pratnju Kanye Westa (36) sve to hrabro nosila, a s vremena na vrijeme, gornji dio kombinezona je pridržavala rukom kako ipak ne bi otkrila previše. 

Kad ne obilaze društvene događaje, Kim i Kanye planiraju svoje vjenčanje. Par je u lipnju prošle godine dobio djevojčicu North. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • varešak 25.01.2014.

    misli da sam o ona ima dojke

  • ojdimidojdimi 24.01.2014.

    da se ja skinem nitko me ne bi ni primjetio, a oni što bi me vidjeli bi rekli da sam lud.................

  • greeneyemonster 24.01.2014.

    okanite se Kim......žea je zakon,imala je grudnjak....i što sad...kaj niste svi navalili na J Lo kad je nosila onu droljastu zelenu haljinu s izrezom do molojke dolje ....bezveze

Komentiraj...
Vidi sve komentare