To je to što me zanima!

Rukometaš Tin Kontrec oženio Lidiju: Došli su Stepančić i Ivić

Par se zaručio u studenom 2017., a vjenčanje je okupilo poznata lica poput rukometaša Domagoja Pavlovića, Luke Stepančića i Filipa Ivića...
Vidi originalni članak

Rukometni reprezentativac Tin Kontrec (29) oženio je Lidiju Božić s kojom je u dugogodišnjoj vezi. Rukometaš i magistrica ekonomije vjenčanje su proslavili u resortu nedaleko od Zagreba.

Inače, par se zaručio u studenom 2017., a vjenčanje je okupilo poznata lica poput rukometaša Domagoja Pavlovića (26), Luke Stepančića (28) i Filipa Ivića (26), koji su se fotografijama pohvalili na Instagramu.

Vjenčanja su u posljednje vrijeme itekako učestala kod rukometaša. Ivan Slišković (27) prošlog petka oženio je djevojku Anamariju Tomić. Igrač njemačkog kluba Göppingen podrijetlom je iz Splita, ali par je bračne zavjete izmijenio u Velikoj Gorici, gdje je Anamaria odrasla.

Slavilo se i u obitelji rukometaša Marina Šipića (22) koji je ispratio majku Deanu pred oltar. Svadbena svečanost bila je u otmjenom hotelu u Solinu.

- Neka ti je sritno majko - pohvalio se rukometaš na društvenoj mreži, a obožavatelji su ostali zatečeni mlađahnim izgledom njegove majke. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ivek_988 29.06.2019.

    Ova u plavom pokraj mladenke je aviončić!

  • MicaMaca1103 29.06.2019.

    Ja mislila Lidiju Batačić.

  • Geron77 29.06.2019.

    Dobra je mladenka, a haljina je top.

Komentiraj...
Vidi sve komentare