To je to što me zanima!

'Russell Brand pitao me može li se seksati s mojim kćerima pa rekao: Ti imaš dvije, ja nijednu'

Komičar se našao usred skandala nakon optužbi četiri žena za seksualno zlostavljanje, a sad se voditeljica prisjetila svog gostovanja u njegovoj emisiji i neugodne situacije
Vidi originalni članak

Voditeljica Vanessa Feltz (61) tijekom svog TalkTv Showa u ponedjeljak prisjetila se kratkim videom intervjua s Russellom Brandom (48). Gostovala je kod njega u emisiji 2006. godine, a komičar ju je pitao može li se seksati s njezinim kćerima.

NAKON TEŠKIH OPTUŽBI YouTube odlučio: 'Russell Brand više ne može zarađivati preko svog kanala, prekršio je pravila'

U svojoj emisiji Brand je pitao voditeljicu Feltz može li se seksati s njezinim kćerima, na što je ona odgovorila da ne može.

No on je bio uporan.

- Hajde, neke od njih su odrasle. Imaš dvije kćeri, a ja ne mogu dobiti nijednu - rekao joj je tada.

- Kada budeš imao svoje kćeri, znat ćeš zašto sam to rekla - odgovorila mu je. 

Priznala je kako joj je bilo jako neugodno dok ju je on ispitivao neprimjerena pitanja. 

IZLAZE STARE SNIMKE Russell je 2013. u emisiji posjeo Katherine u svoje krilo: 'Ovaj je incident bio skroz bezopasan'

- Jako je neugodno kada si gost u nečijoj emisiji, pogotovo kada je puno njegovih fanova u publici. Bila sam u neugodnoj poziciji, nisam znala trebam li se pretvarati da je smiješno i smijati se s ostalima ili ustati i otići - objasnila je.

- Ali znam da sam tada bila duboko povrijeđena, kao što sam i sada, u vezi toga da on govori da želi imati seks sa mnom i s mojim kćerima. Jedna od mojih kćeri tada je imala 15 godina - dodala je.

ZAJEDNO SU SNIMALI FILM Kristen Bell je jednom prilikom zaprijetila Russellu Brandu: Ako išta pokušaš, otkinut ću ti m*da

Podsjetimo, Russella su četiri žene optužile za seksualno zlostavljanje koje se odvilo između 2006. i 2013. godine. On je demantirao to sve i rekao kako su njegovi odnosi uvijek bili sporazumni. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare