To je to što me zanima!

Russell Brand se opet oglasio o optužbama za seksualni napad: 'Bio je ovo jako naporan tjedan'

Brand je u novom videu na društvenim mrežama zahvalio svojim fanovima koji ga podržavaju i 'ne vjeruju svemu što im se servira kao istina', te poručio da se prebacuje na drugu streaming platformu
Vidi originalni članak

Britanski komičar Russell Brand (48) oglasio se na društvenim mrežama nakon što je još jedna žena podnijela tužbu protiv njega za seksualno zlostavljanje. 

Podsjetimo, ranije su to učinile četiri žene. Brand je optužen za silovanje, napad i emocionalno zlostavljanje između 2006. i 2013. godine. Tada je bio na vrhuncu slave, radio je za BBC, Channel 4 i glumio u holivudskim filmovima. 

Prije nekoliko dana YouTube je objavio i kako Brand više ne može zarađivati preko svojeg kanala zbog 'kršenja pravila o odgovornosti'. 

Brand je u novom videu na društvenim mrežama zahvalio svojim obožavateljima te najavio kako vraća svoju emisiju na Rumble, video platformu za koju korisnici moraju platiti minimalno 60 dolara da joj pristupe. 

ZAJEDNO SU SNIMALI FILM Kristen Bell je jednom prilikom zaprijetila Russellu Brandu: Ako išta pokušaš, otkinut ću ti m*da

- Bio je ovo nevjerojatno naporan tjedan i hvala svima vama koji ste preispitivali informacije koje ste dobivali - rekao je na snimci. 

Dodao je i kako su britanske vlasti zahtijevale od velikih streaming platformi da mu ukinu ili cenzuriraju sadržaj te poručio kako se sve događa u kontekstu izglasavanja novog zakona o internetskoj sigurnosti koji bi, tvrdi Brand, nadzirao i cenzurirao sadržaj na internetu. 

IZLAZE STARE SNIMKE Russell je 2013. u emisiji posjeo Katherine u svoje krilo: 'Ovaj je incident bio skroz bezopasan'

Novo Brandovo obraćanje objavljeno je tek nekoliko sati nakon što je jedna žena za Sky News ispričala da je i ona bila žrtva komičara.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • valmet 23.09.2023.

    kome li je Russell stao na zulj pa mu se pakuje? Ovo smrdi do bola....tko god digne glavu malo protiv sistema odmah krecu optuzbe za silovanje ....lik koji je na vrhuncu slave mogao imati koju je htjeo je isao silovati nekoga? ....joj joj..malo je pretjerao s podcastima i prozvao odredjene ljude....kao i braca Tate a silovao je i Assange...cudan krug ljudi..... i bas silovatelji...zatvorene sudnice , ne vidis tko optuzuje ......sve transparentno sto bi rekli :D :D :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare