To je to što me zanima!

Russella Crowea slomila smrt najbolje prijateljice Charlotte

Tužnu vijest saznao je na obiteljskom ručku sa sinovima Charlesom i Tennysonom u restoranu u Sydneyu. Kad je čuo za tragediju, nije mogao suzdržati suze
Vidi originalni članak

Ne razumijem zašto te više nema. Bila si najbolja osoba koju sam upoznao u životu, napisao je Russell Crowe (49) na Twitteru. Australskoga glumca slomila je smrt televizijske voditeljice Charlotte Dawson, koja se ubila u 48. godini. Ne zna se kako si je Novozelanđanka oduzela život, ali godinama je bolovala od depresije. Charlotte je bila Russellova prijateljica iz djetinjstva.

Tužnu vijest saznao je tijekom obiteljskog ručka sa sinovima Charlesom (10) i Tennysonom (6) u restoranu u Sydneyu. Kad je čuo za tragediju, briznuo je u plač. Nije se mogao smiriti pa je mališane kući odvezla mama, pjevačica Danielle Spencer (44). Crowe i glazbenica prije gotovo dvije godine objavili su da se rastaju nakon 11 godina braka. Razvod još nisu priveli kraju, a do raskida je došlo jer ju je glumac varao.     

Idi na 24sata

Komentari 10

  • feba 24.02.2014.

    Tko smo mi da sudimo?Zbog čega se ubila zna ona a i on ne mora kao prijatelj biti kriv što je nije spasio.

  • tomas9d 24.02.2014.

    Te koji sami dižu ruku na sebe I ne žalim nešto naročito.

  • tina2412 23.02.2014.

    Ma je, sad mu je žao, a gdje je bio kad joj je trebao?Svi glume prijatelje nakon što osoba digne ruku na sebe, a dok su živi nikome nije stalo do njih, baš žalosno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare