To je to što me zanima!

Ryan Reynolds ima ideje: Stiže nam 'Sam u kući' za odrasle

Malo filmova uspjelo je na gotovo nepostojećem proračunu zaraditi toliko novca koliko je zaradio 'Sam u kući'. Postavlja se pitanje hoće li njegova moderna verzija zaraditi tako dobro
Vidi originalni članak

Većina se ljudi s dragošću prisjeća filma 'Sam u kući', jer je ipak to jedan od sada već obaveznih božićnih filmova. A malo tko bi očekivao da će takav film postati narkomanska komedija.

U ZMAJEVOM GNIJEZDU Ostavite legende na miru: Još jedan epski film ide na preradu

Ryan Reynolds pretvorit će 'Sam u kući' u film s dvadesetogodišnjakom koji ostane sam u kući i kojem se počnu pričinjavati stvari dok je iznimno jako nadrogiran. Sam naziv filma je i igra riječima na engleskom jeziku. Dok se originalni film s Macaulayem Culkinom zvao 'Home Alone' ovaj film zvat će se 'Stoned Alone', što u slengu znači 'napušen sam'.

Osim što će preuzeti produkciju filma na sebe, Reynolds glumi i glavnu ulogu. Kako je glumac otkrio, nakon što njegov lik ne stigne na putovanje na godišnji odmor, ostane sam kod kuće. Ubrzo se krene drogirati, i to do te mjere da mu se počnu pričinjavati stvari. Obuzet paranojom, jedva primijeti da su mu u kuću provalili lopovi. Tada, sam i nadrogiran, odluči kako će ih izbaciti iz kuće, koristeći mjere slične onima iz filma 'Sam u kući'.

CRUISE RASTURA Je li 'Nemoguća misija 6' jedini preostali ljetni blockbuster?

Režije se prihvatio Augustine Frizzell, a za scenarij su odgovorni Kevin Burrows i Matt Mider. Posve je jasno da će ova komedija imati oznaku R, što znači da bi možda mogla biti i duhovita, premda sumnjamo u to.

VIDI OVO: 10 najbizarnijih činjenica o seksu ikad.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Denyy 06.08.2018.

    Opet Žarkec sa svojim pretpostavkama da će nešto biti s****e prije nego se uopće počelo snimati.. vjerojatno bi tako i za original Home alone najavu rekao da će biti s****e pa je film postao klasik.. ali dobro, Žarkecu nije strano popljuvati ni klasike, tako da ništa čudno

  • tomo100brt 30.07.2018.

    Po opisu radnje loša ideja. Ono sa djetetom je puno realnije. Hej, čuj, ne stigne odrasli na putovanje pa se zbog toga nadrogira. I tako nadrogiran uspije razmišljati i pobijedi provalnike. Prvo ako mislim ići na odmor sigurno ću stići. I drugo da sam ja nadrogiran ne bi se mogao dignuti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare