To je to što me zanima!

Ryan Reynolds: Nadao sam se sinu, a sad ću živjeti s tri žene

Glumac je rekao kako je okružen ženskim hormonima. Našalio se da je sada omjer snaga tri na jedan te da je zbog toga njegova budućnost pomalo neizvjesna
Vidi originalni članak

Američki glumac Ryan Reynolds (40) potvrdio je da je sa suprugom, glumicom Blake Lively (29), ponovno dobio kći. Sad, uz 23-mjesečnu kćer James, ima i 4 tjedna staru djevojčicu čije ime još nisu otkrili. Spol je otkrio u intervjuu, a onda se uplašio da će se Lively naljutiti jer su se dogovorili da to još neko vrijeme drže u tajnosti.

- Okružen sam ženskim hormonima. Sad je omjer snaga tri na jedan, budućnost mi je neizvjesna – rekao je Reynolds koji se supruzi ispričao tako što joj je ispekao kolačiće i servirao joj čašu mlijeka.

Prije nego što je rodila, glumica je izjavila da već razmišlja i o trećem djetetu. Blake je objasnila kako su i ona i suprug Ryan potekli iz obitelji u kojima je bilo više djece pa bi i oni voljeli nastaviti tradiciju.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • povijest činjenica 04.11.2016.

    Kada mu kćeri narastu - dobiva on i sinove (zetove) samo toga još nije svjestan.

  • povijest činjenica 04.11.2016.

    Čitala sam intervju s ovom Blake u nekom našem listu, ona jedva dočekala po 2. put postati majka. Svaka čast - to je znak da se dobro slažu u braku i da sve štima.

  • Tišina mora 04.11.2016.

    ee sad ćeš ti vidjet veselja, hehehe još kad kroz nekoliko godina im se ciklusi poklope, neprocjenjivo:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare