To je to što me zanima!

Ryan Reynolds najavljuje novi foršpan vrlo smiješnim videom

Otkad je krenula promocija superherojskog filma, 'Deadpoola', Ryan Reynolds nas oduševljava svojim komičnim videima i slikama o najlajavijem plaćeniku ikad
Vidi originalni članak

Premda su nas u zadnje vrijeme apsolutno svi obasipali gomilama slika i videa, ipak se samo jedan film značajno uzdigao iznad prosjeka. Naravno, govorimo o ‘Deadpoolu’ Ryana Reynoldsa.

Video u kojem Ryan Reynolds u kostimu Deadpoola pokušava regrutirati djecu kostimiranu u uniforme X-Mena je i dalje jedan od zabavnijih koje su napravili, ali nedavno pušteni kratki promo film je skoro jednako dobar.

Facebook/Screenshot

U njemu nam Reynolds/Deadpool objašnjava kako će svaki dan do Božića, kad izlazi novi foršpan, negdje postaviti iznenađenje vezano za film. Prvi materijal je s Instagrama i Twittera, a najavljeno je i da će Deviant Art sudjelovati u akciji.

‘Deadpoola’, koji će nam pokazati kako je nastao taj ‘junak’, je režirao Tim Miller, a osim Ryana Reynoldsa u filmu su i Morena Baccarin, Stefan Kapičić, Ed Skrein i Gina Carano.

‘Lajavi plaćenik’ u kina stiže sredinom veljače 2016. godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Pametna ovca 16.12.2015.

    Biti će puno dobrih filmova iduće godine.

  • balotelli45 16.12.2015.

    ovaj deadpool će biti čudo ali 2016 nikad bolja za filmove a dva najiscekivanija su pred vratima batman vs supermen i captain america civil war

Komentiraj...
Vidi sve komentare