To je to što me zanima!

S. Drviš šarmirao Aleks, a Josipa si ozlijedila nogu

Iza kulisa na snimanju posljednje ovosezonske 'Farme' bivši ukućani djelovali su prisnije nego ikad. Farmere su zabavljale Seve, Maja i Lana
Vidi originalni članak

Što se ti ne znaš javiti, došaptavala se Aleksandra Grdić sa Stipom Drvišem. Ne želeći priznati romansu, manekenka i boksač izbjegavali su fotografe koji su ih željeli uslikati nasamo. U bijelom sakou Davorin Bogović opuštao se na “čik” pauzi. Roker je pohvalio raspoloženog Borisa Kosmača koji ga je odjenuo i dotjerao za finale. Severina je oduševila izvedbom hita “Gas, gas”. Pozvala je najvećeg obožavatelja Svisca da s njim zapleše na stageu. Odmah im se na pozornici pridružila i Slađa iz “Noćne more”. Josipu Pavičić bivši farmeri pridržavali su dok je “šepala” po studiju. Ozlijedila je nogu jer je u štiklama trčala po farmi.
Diskvalificirani Lupino susreo se s Drvišem u backstageu. Pružili su si ruke te se ispričali jedan drugom. Publiku su zabavljale vrckasta Maja Šuput i Lana Klingor.

SEVERINI NIJE RADIO MIKROFON PA JE UMALO PALA
Minutu prije nastupa pjevačica se uzrujala shvativši da joj je zablokirao mikrofon. U vrtoglavo visokim potpeticama Severina je trčala po pozornici studija Nove TV dozivajući tehničare da joj pomognu s mikrofonom. Počelo je odbrojavanje do prijenosa uživo, a Seve se, “bacajući” za mikrofonom koji radi, spotaknula i umalo pala.

ALEKSANDRA I JELENA SE NAJVIŠE LJUBLE NA FARMI
Šuška se kako su na imanju u okolici Zagreba farmeri imali “poseban” tretman. Navodno su kriomice dobivali hranu, a Siniša Svilan ih je dolazio preklinjati da ne napuštaju imanje. Neki od njih su navodno pušili i džoint. Za Jelenu se pričalo da se seksala s djelatnikom osiguranja. Na farmi se najviše skidala Aleks. Ljubila se sa svima, pa i s curama. Ona i Jelena jedine su pokazale grudi.

UKRALI MU PUTOVNICU I SKUPI PRSTEN?
Bosanski pjevač Deen šokirao se saznavši da su mu nakon ponovnog odlaska na farmu iz sobe ukrali stvari u vrijednosti od 30.000 eura. Među njima je navodno putovnica i skupocjeni prsten.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • stoka1 08.06.2008.

    zar ovo vrijedi uopće komentirati sve bljakkkkkkkkkkkkkkkkkk

  • ika761pfo 07.06.2008.

    Nije za čudit od ovako pametnih ljudi, ali čisto sumnjam da deen ima stvari tolike vrijednosti,on to samo prikriveno priželjkuje..............a šteta za jelenu ako je istina....bolje da se pomiri sa bivšim...

Komentiraj...
Vidi sve komentare