To je to što me zanima!

'S dvojicom od trojice bivših muževa sam u dobrom odnosu'

S Danilom sam prijatelj, zajedno rješavamo probleme, borimo se sa Haninim pubertetom. Sretna sam što smo izgradili takav odnos i moram priznati da mi njegova podrška odgoju Hane mnogo znači, rekla je Nataša
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica, Nataša Bekvalac (39), iza sebe ima tri propala braka. 2006. udala se za vaterpolista Danila Ikodinovića (43) od kojeg se razvela 2011., a s njim je dobila kćer Hanu (12). 

Zatim je od 2015. do 2017. bila u braku s rukometašem Ljubomirom Jovanovićem (37).

Pjevačica se 2017. udala za IT stručnjaka Luku Lazukića (38), s kojim ima kćer Katju (1).

Ipak, Nataši treća sreća nije bila najveća, jer ju je Luka u travnju pretukao u njihovom obiteljskom domu pa ga je odmah ostavila. Zanimljivo, pjevačica je ostala u dobrim odnosima s dva bivša supruga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- S Danilom sam prijatelj, zajedno rješavamo probleme, borimo se sa Haninim pubertetom. Sretna sam što smo izgradili takav odnos i moram priznati da mi njegova podrška odgoju Hane mnogo znači. I s Ljubom sam u prijateljskim odnosima - rekla je pjevačica za Kurir

PODIGNULA HALJINU Zanijela se na nastupu: Nataša Bekvalac pokazala međunožje

Otkrila je da je iz prethodna tri braka naučila kako mora biti pametnija i da je vrijeme da počne više slušati mozak, a ne srce.

- Srce mi je idiot - kazala je kroz smijeh.

Na pitanje: 'Bi li se vratila nekom bivšem suprugu?', odgovorila je: 'Nema šanse'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Dagi 66 08.02.2020.

    Ova mi se cini ...nije bez veze dobivala batina.

  • Michelangelo 08.02.2020.

    A tko je ta?

  • ceralaz 08.02.2020.

    Brak je institucija obitelji i puno tolerancije prema mužu a i obrnuto.. Mislila si da možeš gaziti e pa da ne bi..I mi muški imamo pravo živjeti kao i vi... Dakle bez tolerancije ušla si da bi gazila a to ne ide jer brak nije vrijeme ni maminih kčeri ni tatinih sinova..Zbog toga brakovi bogati koji su netolerantni moraju propasti jer ona ne želi brinuti se u o njemu... Ne stojim na muškoj strani da ima veća prava no , žena je majka i svetica i ako ne drži tri kuta)čoška/ kuće to mora propasti.... Žene su počele graditi karijere i poslje ulaska u brak izlaze više nego muški... Zar to može opstati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare