To je to što me zanima!

S fešte u Frankfurtu otišao na Vatrene: 'Tekmu ne propuštam'

U subotu navečer na pozornicu je izašlo deset domaćih zvijezda. Program je trajao do nedjelje u 6 ujutro, a atmosfera je od početka do kraja bila nevjerojatna...
Vidi originalni članak

Dobar vam večer dobri ljudi, nema alkohola, samo dobre zabave i pisme, poručio je publici Mladen Grdović (60) na jubilarnoj 10. ‘Hrvatskoj noći’ u Frankfurtu.

U subotu navečer na pozornicu je izašlo deset domaćih zvijezda: Jelena Rozga (41), Grupa Vigor, Mate Bulić (61), Miroslav Škoro (56), Crvena jabuka, Maja Šuput (39), Prljavo kazalište, Lidija Bačić (33), Mate Mišo Kovač (77) i Mladen Grdović. Program je trajao do nedjelje u 6 ujutro, a atmosfera je od početka do kraja bila nevjerojatna.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svaki put me ugodno iznenade moji ljudi kad dođemo u Frankfurt. Ne znam kako uspiju skakati, plesati i pjevati skupa s izvođačima cijelo vrijeme bez da im se prispava. I narodi i mi odlazimo puni dojmova s koncerta. To je obostrana ljubav - pojasnio je zadarski pjevač.

Iako je bio umoran od nastupa, Mladen se vrlo brzo vratio u tempo kojeg je imao u srpnju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Naime, samo nekoliko sati nakon koncerta, odletio je za London kako bi gledao dvoboj Hrvatske i Engleske. Kartu mu je i ovaj put ‘sredio’ Modrić.

- Brankica nije došla jer netko mora i kuću čuvati. A ja već kad sam bio blizu, odlučio sam se zaletjeti do Londona. Ne bi utakmicu propustio ni u ludilu - kaže Grdi.

Pjevač ima poseban odnos s Vatrenima s obzirom na to da su se njegove pjesme orile u svlačionicama na Svjetskom prvenstvu u Rusiji te im pjevao na dočeku na Trgu bana Josipa Jelačića. 

Nitko nije primijetio: Meghan Markle ovaj trik koristi već godinama, a možda inspirira i Vas!

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Kripton Lon 19.11.2018.

    I ovaj zauzima previše medijskog prostora. Njegve eskapade su već postale dosadne . Ionako drvi jedno te isto već godinama.

  • jopet_1 19.11.2018.

    Što će ti torcida reći na to

  • billi Galeb 19.11.2018.

    Tamo gdje val ljubi moj kamen tamo gdje rodjen sam ja tamo cu doc i baciti sidro nemirnog zivota mog reka sam ja nema tu srice sine moj, vrati se ti ........Nije u soldima sve neka te tu kraj mene sva u zlatu nek sja mati Dalmacija ....... Ma Grdi ako ti nisi popija bevandu obečajem za ću onda 5 litara mora :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare